Okategoriserade

Snövit-Musikal idag:)

För ett tag sen fick jag en efterlängtad inbjudan i brevlådan:)

Dröse & Norberg som är de största inom familjemusikaler sätter nu upp Snövit 🤗 och det med Yohio i rollen som prinsen. Vi har faktiskt sett den förr, och alltså – jag ser fram emot den så mycket! Jag vet ju nu att det kommer vara suveränt svinbra:)

Jag ska samla ihop barnen snart, alltså vänta in dem från skolan, och ta tåget. Jag orkar verkligen inte sitta i köer och ha panik över att inte hitta. Det blir dyrare för oss att åka tåg och sen tunnelbana, ganska mycket dyrare faktiskt, vilket är lite kontraproduktivt i dessa tider, men idag får det bli så. Hade det varit en helg så hade jag kört, men att ta sig in i huvudstaden till fem när de slår upp dörrarna, det börjar sex, det känns bara jobbigt. Och det vill jag inte ha, det är en kul kväll framför oss så aldrig att jag lägger sordin på den medvetet:)

Jag återkommer med färska omdömen om musikalen sen, men eftersom jag redan vet hur bra den är, så säger jag bara: se den om ni har möjlighet! Ge bort biljetter i present, julklapp eller liknande, ta med familjen för den är kul för alla:)

.

I dag är jag efter, med allt. Jag hoppade till och med över träningen idag för att komma ikapp, och det var nog tur:) Vet inte varför vissa dagar blir sådär, jag har ju ungefär samma saker för jämnan som ska och måste göras, men ibland så🤷‍♀️ Det är säkert för att jag är lite nervös inför kvällen 🙈hur det än är så har jag inte riktigt vant tillbaka mig med att göra saker så här. Även om jag var i Stockholm förra fredagen så känns det ändå som en stor sak:) Åka tåg och gå på musikal:)

I går blev det sent innan jag satte mig med min text. Den har fått vila i nån dag och genast ser man saker som måste ändras. Jag är inte nöjd med flytet, och det brukar bero på att det är för omständligt. Min tanke med att skriva en synopsis, alltså en ram, eller jag brukar mer tänka mig den som en såndär brainstorming-bild ni vet? Med ett ämne i mitten och sen streck och bubblor åt alla håll. Den gick i alla fall åt skogen innan jag ens gjort den:) Jag jobbar helt enkelt inte så, jag har försökt, men nix, det går inte. Det var något jag tyckte var lite pinsamt förut, men sen har jag insett att jag inte är ensam, och då släppte jag det:) Man är olika helt enkelt. Även i hur man skapar en historia.

Här hade jag tänkt att jag måste försöka ändå, för att kunna hålla de här 50 sidorna. Men icke. 🤷‍♀️ Nåväl, jag gillar i alla fall min story och mina karaktärer. Än så länge…:)

Vi ska ha en workshop i slutet av september, då vi ska lämna in några sidor text för diskussion. Det blir kul! Jag har läst de andras projektbeskrivningar och tror i och för sig att deras är mer av det ”tyngre” slaget, en del tunga ämnen osv. Men förhoppningvis så gillar jag det:) Jag har väldigt svårt för att läsa texter som inte intresserar mig, så det kan bli svårt. Å andra sidan så är det oftast enklare att hitta saker att ge feedback på då, än när jag bara tokälskar en text 🙂

Det kommer bli kul, helt övertygad. Nu ska jag faktiskt börja preppa här, känner att jag är en aning mer nervös än vad som är rimligt:) Bästa boten mot det är att ha gott om tid:) Vi hörs snart!

Kommentarer

  1. Sandra

    Ni kunde ha tagit pendeln och bytt till tuben vid Odenplan på samma kostnad. Tror det kostar 120kr enkel resa då, vet inte vad sj kostar men då köper man i UL-appen till Stockholm bara & då ingår hela Stockholm i det priset.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jo, men pendeln tar mkt längre tid🙈 så tråkigt, plus att man tar med två kids under 15/16 gratis per betalande vuxen 🙂

    2. Emin

      120 kr? Från Uppsala till Stockholm?
      Åker typ aldrig buss, men gjorde igår, från norrtälje till Stockholm. 39 kr enkel resa. Så 78 kr fram o tillbaka.

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Pendeln kostar typ 126kr för vuxen. Enkel väg. Kanske övergång under en tid det vet jag inte. Sj kostar strax över 100kr:) enkel väg. Ingen övergång. Dyrt båda två

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Japp men blev ganska mkt dyrare 😅och framför allt tar det längre tid med pendeln. Jag ogillar den så mkt av flera anledningar. Tar lång tid, är ofta tiggare, har ingen toalett, dyr, värsta lamporna ever så man inte ser ut om det är mörkt utan bara din egen spegelbild 😂 och säkert nåt mer jag glömt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting