Okategoriserade

Pimps and hoes…. Fest?

Ok, jag hade inte tänkt skriva något om Katrin Zytomierskas val av tema på sin födelsedagsfest. Men, alltså … jag tror jag måste.

Hon fyller 45 år och väljer temat Hallickar och horor? Hade hon fyllt 20 så hade jag kanske kunnat skylla det på omogenhet och att hon inte visste bättre. Men hon fyller 45. Mer än vuxen. Vem vill ens tänka tanken att glorifiera en värld som är så sunkig, som folk normalt inte vill ta i med tång? Där folk far så otroligt illa, en värld som det aktivt jobbas för att få bort människor i från? Främst då såklart kvinnor men även män i den världen far illa, det är Kill or be killed, som gäller, plus att det finns ett stort antal prostituerade män som behandlas precis lika illa som kvinnor.

Hela kändisSverige verkar varit inbjudna. ”Hej, kom på mitt födelsedagskalas! Jag fyller 45 och vi klär ut oss till horor och hallickar! Det blir kul!”

Eller? Är det inte helt jävla sjukt? Vuxna jävla människor som klär ut sig till horor? Eller hallickar. Kändisarna som var där…? Sorry men jag tappar respekten, som jag kanske inte hade i överflöd innan, för er. Vad hände med att sätta ner foten? Jag antar att Katrin pratat om sina tankar med temat redan innan och då kanske nån som kallar sig hennes vän, skulle kunna säga: ”Men hallå NEJ för helvete Katrin. Skärp dig.”

Det hade kanske inte hjälpt för den här människan verkar rätt gränslös i det mesta, jag känner henne inte. Men jag är rätt säker på att om jag gjorde det så skulle jag inte gilla henne.😜 Hon är en skränig person med knepiga värderingar som hon luftar offentligt. Skräniga människor är jobbiga. Helt enkelt. Men hennes vänner går alltså gladeligen på en fest med tema prostitution. Vad är det för fel på folk?

Bilderna som florerar… tja vad ska man säga? Dubbelmoral för det första. Ta Ida Warg. En tjej som ena veckan är på en gala mot trafficking …och säger sig vara emot det. Nästa vecka klär hon sig i raffig festoutfit a la hora ? Ursäkta mig men jag spyr på sånt här.

Daniel Paris… en av postkodlotteriets frontmän…TV4 som kickat folk på löpande band för att de misskött sig på olika vis, gärna inom segmentet sex, Paolo Roberto som köpte sex och alltså var en helt vanlig torsk, Martin Timell som badade badtunna och grävde där han inte hade rätt att vara… Anders Övergård som körde fyrhjuling under påverkan av alkohol och samtidigt ska ha agerat på något rätt oklart vis mot en kvinnlig medarbetare…. Om jag var Daniel Paris skulle jag vara en aning orolig över mitt jobb nu, och om jag var TV4 så skulle det ryka direkt. Om de nu ska hålla nån slags nolltolerans.

Bingo Rimer är Katrins exmake och de har barn i hop. Jag vet inte hur många, för rent så, det är fan hopplöst att hålla reda på familjer som sprider ut sig som de. Det är bonusmamma och bonusförälder och de tar hand om varandras ungar hit och dit, vilket i sig är bra! Inget om det. Men jag vet bara inte hur många de har gemensamt. Men två söner som är i 10-årsåldern kläddes ut av Bingo och hans nya tjej Julia Franzén, som var med i Robinson. De kläddes ut till horor.

Läs det igen.

Två små barn kläddes ut till horor för att gå på fest.

Julia publicerade ett klipp där de sitter i bilen, och hon frågar barnen vad de är, och de ropar: Vi är horor! Julia skrattar och instämmer, Ja vi är horor.

Jag vet inte hur ni tänker, men jag för min del har försökt hålla mina barn ifrån dels världen där folk utnyttjas och dels från ord som jag inte vill att de ska använda. När mina barn öppnar munnen och säger Hora, då jävlar brinner det i huvudet och de får en utskällning som heter duga. För jo, det ordet används frekvent i samhället som ett skällsord idag. Och jag har inte barn som är bättre än nån annans, men så fan att jag tillåter det, låter det passera, rycker på axlarna och kör på Låt-gå-mentaliteten. Fan heller.

Bingo Rimer, flickfotografen. Som gjort sig ett namn på att fota lättklädda tjejer. Klart att han gillar den världen. Han har haft Playboys Hugh Hefner som förebild och han har varit Playmate-ansvarig för Skandinavien. Att han gillar den utåt sett flärdfulla värld som Playboy Mansion hade är väl inte så märkligt. Men sunkigt. Jag vet inte jag, har vi kommit förbi att prostitution är fel? I dagar som dessa när sex trycks upp i fejset på oss från det vi vaknar till man somnar så kanske det i allmänhetens ögon inte är så farligt med lite fnaskande? Så länge fnasken är fräscha, unga, snygga och har silikon inopererat överallt vill säga. Men de andra, de kan vi fördöma. De slitna, sönderdrogade, med nålstick över hela kroppen, simmiga ögon, dåliga tänder, hy och hår. De som fastnat i prostitution av olika anledningar, oftast inte frivilligt. De som sålts. Traffickingoffer.

Klart att det finns olika grader även i prostitution, det finns det överallt.

Men Bingo tar med sina små barn på en fest med prostitutionstema. Han klär ut dem till horor. Han och Julia. De får barnen att säga: Vi är horor. Katrin, som är mamma till barnen, låter dem komma in på festen, om än enbart en liten stund, enligt egen utsago, innan det började drickas drinkar och slickas på varandra. För det förekom. Jag besparade er videon på Puma of Sweden, den gamla sunkiga porrstjärnan, som iklädd enbart underkläder, slickar på nån annan kvinna, även hon i underkläder.

Att glorifiera prostitution. 🤢

Det finns grader på allt, och detta…. Med tanke på hur typ alla som var där plockat ner alla bilder från sina Instagram så antar jag att det inte är några av deras finaste stunder, när allmänheten reagerade negativt. Men vaknade man först då alltså? Man fick en inbjudan, med ett tema som jag misstänker att många inte har en outfit liggande i lådan till, så man behöver mest troligt shoppa loss på lite Pimp and hoes accessoarer, man vänder och vrider på sin outfit så där som man gör när man ska på maskerad och man VET ju, det gör alla, att prostitution är fel. Ja, det är kul att bryta regler, gå mot strömmen osv. Men man måste väl ha nån slags heder i kroppen? Det är så förbannat ofräscht hela den här sörjan!

Men vad gör man inte för att få frottera sig på fest med sina vänner, synas på bilder och utöka sitt kändisskap? Man kan väl kasta sina värderingar över bord, vad gör det?

Bingo och Katrin och Julia skrev i efterhand att barnen kläddes ut till tjejer, inte horor, och att det var en lek med könsroller, att Bingo själv älskar att klä ut sig till kvinna och att det inte är nåt fel på det. Nä det är det inte, män får klä sig till kvinnor hur mkt de vill, och tvärtom. Men med en video där Julia frågar barnen vad de är och de svarar Horor, och hon bekräftar det….så är det inte fråga om nån jävla utklädnad till tjej. Det är en medveten handling att klä ut barnen till prostituerade.

För skojs skull. Fy fan.

Den här festen har uppmärksammats av många som kämpar emot prostitution. Simon Häggström exempelvis, polis som är specialiserad på prostitution och människohandel för sexuella ändamål. Han skriver en uppgiven text om det kontraproduktiva i att i ena änden av stan hålls en kändisfest med temat som han och hans kollegor har precis framför ögonen, och det är allt annat än festligt. Det måste vara som en fet tagg i ögat på honom och alla andra som försöker hjälpa, att Katrin glorifierar en så fruktansvärd värld.🤮 Att hennes fest gästades av typ alla som är nåt inom kändisvärlden idag. Så många som lämnade huvudet avskruvat.

Även internationellt har det väckt intresse, och inte av det bra slaget. Nationellt har jag läst om det lite överallt och det är inte heller med positiva ordalag.

Mina slutsatser då: Att vuxna människor anser att en Pimps and hoes fest är en bra idé är inget annat än vidrigt och ofräscht.

Att klä ut små barn till horor, och få dem att säga: ”Vi är horor!” och sen ta med dem på festen där folk ser ut och beter sig på ett grovt sexuellt vis, det är ju snudd på barnmisshandel. Sånt sätter spår.

Min kvarvarande känsla beskrivs bäst så här: 🤮

Till Katrins vänner och deltagare på festen vill jag bara säga: Skämmes ta mig fan.

Till poliser och alla andra som jobbar och sliter med att försöka hjälpa folk från prostitution och allt som följer med det, vill jag ge extra kraft och styrka, ni gör ett så viktigt jobb 🙌

Jag ber om ursäkt på förhand om jag missat något, jag har fått sitta på fingrarna mellan varven för att försöka vara saklig och inte enbart spy galla över detta. Ju mer jag läser om det ju värre blir det. Men det är fan viktigt att ta upp, att inte sopa sånt här beteende under mattan och säga att de hade otur när de tänkte. För, med att vara människa kommer vissa regler att förhålla sig till. Att inte festa på andra människors bekostnad hör dit.

Fy fan.

Kommentarer

  1. Sanna

    Varför är detta så extremt provocerande?
    Jag tycker också att det är katastrof att barn kläs ut till ”horor” (Hur nu en hora ser ut. Trodde det var en prostituerad människa och inte en klädstil.) och att de förmodligen inte vet innebörden av det de sägs vara utklädda till. Men det här är inga barn som far illa, de har många vuxna som älskar dem. Förstår ni inte det? Hota med soc hit och polisanmälan. Jag hoppas att de har annat på ditt bord än upprörda PK-människor som aldrig gjort ett fel i hela sitt liv.
    Varför skrivs inget milslångt inlägg om barn som har det förjävligt på riktigt? Som 3-åringen som blivit misshandlad av sin mamma, som dessutom filmat det.
    Är en maskerad-fest verkligen värre? Tycker ni på allvar att deras barn far illa?
    Jag blir f*n mörkrädd.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag kan inte svara för andra, men JAG tycker inte att det ska socanmälas. Jag tycker hela skiten är vedervärdig, barn eller inte barn. Däremot så tycker jag synd om de barn som behöver växa upp med människor omkring som som Katrin och Bingo. Gränslösa, provocerande och allmänt ofräscha. Rätt sexfixerade också på ett sätt som inte känns helt bra. Jag tror att barn med den bakgrunden blir som sina föräldrar och den sortens människor tycker jag vi behöver färre av, inte fler. Egoistiska, blåsta, oempatiska och svårt att försöka se saker ur ett annat perspektiv är egenskaper jag ogillar. Men de är säkert snälla mot sina barn, ger dem det de behöver, plus mer ändå, och skyddar dem från ondska. Om än inte från att bli pedofilmaterial deluxe online 🤢De behöver inte soc. De behöver bara ett sunt förnuft och det är dessvärre svårt att köpa.
      Den lilla treåringen vars mamma nu är häktad väl, det är där resurserna ska vara. Det är fruktansvärt, och jag kände att jag ville åka och hämta barnet direkt och bara älska det. Förutsättningslöst, som barn ska få växa upp. Överrösta av kärlek.

  2. Birgitta S

    Hej ! Du skriver alla rätt, Det jag har funderat på är hur man skall få företag att sluta ta in deras produkter. Jag har tänkt att skriva till HM Åhlens som jag vet har Ida Warg. Likaså Ica
    Supermarket, Flera matbutiker tog bort paulo Robertos produkter när han utnyttjat en kvinna. Nu ser jag inget från Afronbladet o Expressen mer än att de lagt ut text o bilder från insta. Konstigt att ingen annan media som tv 4 sagt något? Det är väl lika illa oavsett vad o hur, eller? Barn som kläs ut? Hyllar protustion?

  3. Lott

    Tack Carola, för att du orkar formulera dig kring, och dessutom skriva ned denna fullständiga kollaps av ansvar, anständighet och moral.
    För och av degenererade människor som tappat all form av moralisk kompass. Allt för att synas och höras och vara så hiiiimla crazy.

  4. Tanja

    Håller med om allt du skriver, även gällande Daniel Paris. Inte helt förvånad dock för han är väl egentligen mest känd för att vara känd, typ. Förbluffande på så många sätt!

  5. Kerstin Persson

    så himla bra skrivet. Du sätter verkligen ord på hur vidrigt allt var. Har aldrig gillat Katrin tycker hon är omogen, skränig och festar som en barnslig tonåring. Det här med festen blev toppen på ett isberg allt ramla ihop. Fruktansvärt att blanda in barnen i detta. Ditt inlägg är toppen och välskrivet och sätter verkligen ord på hur det var. Sen skäms på alla som gick dit känd eller okänd.

  6. Suzanne

    Håller med om det mesta men jag tycker inte att varenda kotte som gick på festen ska fråntas sina jobb. Att Daniel Paris gick dit är inget lagbrott även om det är sunkigt och visar på bristande moralisk kompass. Någonstans behöver ju gränsen dras.
    Att temat är förnedrande och rentav löjligt som partytema för vuxna innebär ju inte att alla som gick dit är idioter.
    Det största felet och det som fokus bör ligga på är att barnen bjöds in till den där miljön och uppmanades att kalla sig horor. Att det spreds bilder på dem i sexualiserande kläder för vem som helst att screenshotta och spara. Så vidrigt.

  7. Anne-Sofie

    Mycket bra skrivet Carola!!
    Skämmes ska dom…så mycket bedrövligt 🙁
    Jag hade inte sett/läst så mkt om detta innan men NU har jag det…kan inte fatta hur man kan arrangera något så osmakligt & som du säger ”För skojs skull”
    Tvi vale!!!

  8. Ellinor

    Jag har sedan länge funderat över om många föräldrar abdikerat från föräldrarollen,fostran,moral,empati men när jag med avsky läser om dessa människor tycker jag inte ens att dom förtjänar att vara föräldrar,stackars barn🤬🤯

  9. Jenny

    Håller helt med i allt du säger i detta inlägg!! Jag är inte det minsta förvånad att Katrin ordnat en sådan fest, känns precis som något hon skulle kunna göra. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att Katrin är en fullkomligt vidrig person.
    När det gäller de andra kändisarna som var med så är jag så besviken. Och nåt så fruktansvärt äcklad.

  10. Ulrika

    Jag skäms å deras vägnar. Vad man kan göra nu är att sluta följa på Instagram, sluta köpa deras produkter. Jag har flera gånger köpt Ida Wargs produkter men det är slut med det nu. Förhoppningsvis kommer det bli kännbart och en läxa. Influencers har en betydande roll för framför allt unga människor. Må de bli av med sina jobb.

  11. Stina

    Att Katrin är ”gränslös” var ju så att säga spot on. Hon bortförklarade temat med att det inte var så farligt eftersom det finns som kategori på Buttericks. Eh, okej?
    Men hon kan ju aldrig ha fel -det är fel på alla andra så fort hon får kritik. Tråkigt att hon får vara nån i influencervärlden överhuvudtaget, och tjäna pengar på att mobba och vara dum i huvudet.

  12. Birgitta S

    Hej! Bra vi skrivet. Bra om Ica supermarket Hemköp o en del Coop kanske fler kunde skippa ta in hennes produkter. Likaså Ida Warg bra om återförsäljarna skippa henne .
    Finns nog många fler.

  13. Mumintrollet

    Läste nyligen att trafficking omsätter ofattbara 150 miljarder kronor! Och så finns det monster som har mage att göra jippo av detta tragiska, avskyvärda…

  14. Camilla

    Det värsta är ju detta med deras barn🤮 Bingo tog även bilder samt lade ut bilderna på sina sociala medier på sönerna i dessa kläder. Dessa bilder är nu spridda på internet fruktansvärt. Genom att sexualisera sina två barn på detta avskyvärda sätt har båda föräldrarna samt Julia gjort sig skyldiga till brott enligt svensk lag. Dom är ju polisanmälda och anmälda till soc för detta av många personer. Fy fan vad vidrig denna historia är.

  15. Majsan

    Ja gud så vidrig fest. Och vilka lögner efteråt från samtliga. Att barnen … fått kläder från buttericks? Att de… lånas Julias..? Att de minsann var flickor inte horor fast hela Sverige redan sett klippet i bilen med Julia som jublar ”vi e hoorooor”. Och vissa som kommenterade festbilderna i början har stadigt duckat kritik, stå för era kommentarer liksom. Men icke. Bara inlägg om gekås och pjäser och gud vet allt.
    Dåligt!

  16. Carola

    Det bästa jag läst, du kan verkligen sätta rätta orden på pränt. Man blir ledsen, arg, förtvivlad ja alla sortens känslor. Hur, alltså hur kan man ens ha en sån fest, det övergår mitt förstånd 😔😔

  17. U

    Håller med dig förutom på en grej, att många kändisar var där. Tvärtom tycker jag de flesta verkar ta avstånd. Har sett 5-7 kändisar på foto, resten känns mer som wannabees. Däremot var det många som lämnat hyllande kommentarer under inlägget, Pernilla Wahlgren bl a. Jill Jonsson hade likeat bilden. Flera av mina vänner hade likeat. Detta får mig att må illa. Se gärna Patrik Sjöbergs inlägg om kopplingen foto på barn och pedofiler, tror att många har en rätt naiv syn på var de bilder man lägger ut på sina barn kan hamna, speciellt om man klär ut dem i lackkjol och nätstrumpor.

  18. Emma

    Men visst gjorde de tre du nämnde något olagligt? Det har väl inte Daniel Paris gjort? Eller gjorde han något mer än att gå på en fest och klä ut sig till hallick? Det borde han väl inte kunna sparkas för? Jag tycker naturligtvis att partytemat är ofräscht och elakt, men det känns konstigt att kunna ge någon sparken för att man på sin fritid klär ut sig till hallick.

  19. Thea

    Åh TACK! Du sätter ord på allt jag tänker!
    Hade temat varit strippor, BDSM eller vad som hade jag inte ens lite brytt mig. Ja om man nu vill klä ut sig så. Men horor? Hur kan man ens vilja normalisera? Nej jag säger som du och hoppas att alla samarbeten stängs av.

    För mig är det lika illa för de som var där och la ut glada bilder och tyckte allt var ok. Hade jag sett barn utklädda till lättklädda flickor som så att de var horor, skulle jag klä på dom och berätta vad ordet betyder och fråga om de tycker att det är ett bra ord? Barn ska inte säga ord de inte vet innebörden av. För mig har det inneburit många jobbiga samtal med mina barn som frågat både vad det enda o andra betyder (och gudarna ska veta att de inte är fina i munnen men de vet i alla fall vad sakerna betyder).

    Tack för att du reagerar! Tack för att du reagerar så som jag önskar alla gjorde om en inbjudan droppat in.

  20. Evs

    Håller med dig, vidrigt att ha fest på det temat o lika vidrigt är det av dom som tackade ja till festen plus dom kändisar som kommenterade i berömmande ordalag, däribland PW.

  21. Helen

    Håller inte med dig alla gånger, men detta är det bästa du skrivet, du vågar ta ställning till skillnad från Mona som alltid annars är på hugget, tack!

  22. Anna

    Det här kan vara ditt bästa inlägg någonsin!! Du borde skriva krönikor för någon bra tidning.
    I övrigt kan jag bara hålla med om exakt allt i din text. Vidrigt på så många sätt.

  23. Lena

    TACK Carola för att du skriver detta. Det är helt för jävligt att vuxna?! människor gör så här. Ja hoppas att en del huvud får rulla så att vi slipper se dom i tv i alla fall.

  24. Monica

    🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️Ja detta är så sjukt! 2022!!

    När jag första gången såg att hon lagt ut inbjudan, så tänkte jag! Men herregud människa gör om gör rätt? Men att ingen reagerade…. å att man hejar på henne, på soc medier!. Man blir fan mörkrädd Värkar ha brunnit i skallen på dom flesta, som var på den festen å dom följde detta genom flödet….
    Men att ingen sagt stopp,INTE syskon, kompisar, ex, vänner, kollegor….föräldrar ex svägerskor! Influencer? Barn? å då tänker jag på 1an den äldsta i flocken!

    Men säkert rört runt lite i grytan, tänker på alla som sponsrar henne/dom lär nog bli av med några kontrakt! Om inte? Då undrar jag faktiskt va som er skilland på nårgra av dom du nämnde längre upp!

  25. Malin

    Jag gillar Bingo, Katrin och kanske framförallt Julia i vanliga fall, men i detta fall håller jag med dig till 110%. Så sjukt alltså!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting