Okategoriserade

Earlybird idag😅

Plötsligt hÀnder det, efter att ha nekat alla form av trÀning tidigare Àn tolv, sÄ var jag förra veckan dÀr pÄ ett pass elva. Och idag nio. My god. Men det har ju fördelen att dagen Àr fri till annat:)

Jag ska alldeles snart gĂ„ ut och klippa grĂ€smattan, som vuxit sig alldeles för lĂ„ng. Men tĂ€nkte lĂ„ta den torka lite till. Det kommer bli tungt att klippa sĂ„ hoppas min grĂ€sklippare Ă€r on fire. Och dĂ„ inte bokstavligen 🙂 Jag behöver ocksĂ„ en kopp kaffe till, och den stĂ„r hĂ€r bredvid, redo.

Jag vill tacka för era kommentarer angÄende horfesten. Det Àr skönt att veta att ni Àr klyftiga mÀnniskor:) Bingo bad om ursÀkt pÄ Bloggbevaknings Instagram, (antar att det var hon som tog upp festen först kanske?) (Eller inte först, men snabbt)och menade att han nu fattat hur illa han gjorde, att han lÀst pÄ, pratat med nÄgon pÄ Dumpen, som ju Àr Patriks Sjöbergs grej mot utnyttjandet av barn, och lÀrt sig massor. Han visste inte bÀttre, men nu fattade han. Typ.

Jag ser: Blablablablablabla jadajadajadajada blajblajblajblaj

FörlÄt men det hÀr Àr ju skitsnack. Eller, och dÄ blir jag förvÄnad, för Bingo Àr ju inte en lallande byfÄne direkt, utan en relativt vÀrldsvan snubbe, sÄ Àr han bara helt vÀrldsfrÄnvÀnd och stenkorkad. Det Àr han ju inte! AlltsÄ Àr det skitsnack. Deluxe. Han fortsÀtter lÄtsas som att pojkarna klÀddes ut till flickor, men hans flickvÀn och barnen sa fortfarande att de var horor. SÄ nej, Bingo, den gubben gÄr inte.

”Jag förstĂ„r nu, med mer kunskap
” đŸ€ą Shit han Ă€r 47 Ă„r gammal, har han levt under en sten? Han bor i Stockholm, frotterar sig med allt och alla, reser vĂ€rlden runt, fotar/fotade för Playboy, alltsĂ„ en helt vanlig porrtidning, han kan INTE vara frĂ€mmande för porrindustrin, det Ă€r en omöjlighet. Det Ă€r en löjlig ursĂ€kt. Inget annat. I mina ögon hade det varit bĂ€ttre att vara tyst, det hĂ€r blir bara fĂ„nigt och visar pĂ„ att han dessutom tror att folk Ă€r idioter som ska gĂ„ pĂ„ det.

Hela festen var osmaklig. Folket som gick dit trÀffade ett rejÀlt lÄgvattenmÀrke i sina liv. Det Àr pinsamt, ignorant, okunnigt och fruktansvÀrt plumpt. Alla Àr skyldiga till idioti.

Nog om det. Herrgud. Ibland kĂ€nns det som man Ă€r den enda med sunt förnuft i vĂ€rlden 😅 Det Ă€r ett tungt ok att bĂ€ra, men jag gör det med stolthet:)

NĂ„vĂ€l. I helgen Ă€r det fotboll, vi ska trĂ€ffa killarna och se Sverige spela. Fullt runt bordet, det kommer bli kul. Det Ă€r det alltid. De Ă€r sĂ„ kul att vi till och med ska gĂ„ pĂ„ konsert igen. Och den hĂ€r gĂ„ngen Ă€r det lĂ„ngt utanför min acceptanszon- vi ska se Latin Kings:) Med Dogge. My sweet Lord, det Ă€r vĂ€l nĂ„n form av  öh musik? Jag har aldrig gillat Dogge sĂ„ har ingen koll pĂ„ nĂ„got han gjort, men att utmana sig och testa grĂ€nser Ă€r roligt! De spelar pĂ„ Katalin i början av december, kan ha varit den tredje.

Jag Àlskar att gÄ pÄ konsert, det Àr inte sÄ noga vad, men att fÄ befinna sig i den hÀr ljudmassan, med folk omkring sig, alla Àr glada, eller de flesta dÄ. Finns ju surputtar överallt, men de Àr ju pÄ fel stÀlle helt klart. SÄ onödigt. Det Àr basgÄngar som fÄr det att vibrera i bröstkorgen, och det kÀnns som man Àr innesluten i en kokong av ljud. Love it!

Helst ser jag ju mina favoriter förstÄs, men att gÄ pÄ de hÀr mindre konserterna som vi varit pÄ nu, DAD/Nomads/Sator pÄ Annexet, och sÄ Latin Kings pÄ Katalin som Àr pyttelitet, det Àr en annan sak Àn en stor arenakonsert. BÄda Àr underbara, pÄ olika vis:) Vem vet, jag kommer kanske, ganska troligt, vara förtjust i Dogge sen:) Man ska ge allt en chans, kanske tvÄ.

I kvÀll blir det inte roligare Àn tacos. Som nu för tiden kostar lika mycket som en gourmetmiddag, och jag försöker fÄ barnen att sluta tycka det Àr en medborgerlig rÀttighet, men det gÄr inget vidare. De Àr uppfödda pÄ fredagstacos och sÄ ska det förbi;)

Jag ska snart Ă„ka och handla, före eller efter grĂ€sklippningen vet jag inte. Borde vara efter, för jag har inte duschat efter trĂ€ningen
 men Ă„ andra sidan blir det massa folk i butiken dÄ  svĂ„ra beslut. Sen blir det kanske Dorisprommis men jag behöver Ă€ven skriva vidare pĂ„ min text. LĂ€mnade in fem sidor till vĂ„r workshop nĂ€sta vecka och ska lĂ€sa de andras sĂ„ vi kan diskutera dĂ„. Det Ă€r kul. Förut tyckte jag det var sĂ„ svĂ„rt att diskutera andras texter,jag var rĂ€dd att de skulle ta illa upp om man kritiserade dem, men det har jag slĂ€ppt nu. Det Ă€r via feedbacken som ens text blir bĂ€ttre. Att nĂ„n utomstĂ„ende sĂ€tter fingret pĂ„ saker, pekar och sĂ€ger: ”Det hĂ€r hĂ„ller inte”, det Ă€r bara bra. Precis pĂ„ samma sĂ€tt som man blir hemmablind blir man blind för sin text, och man har sĂ„ svĂ„rt att ta bort saker man sjĂ€lv gillar, Kill your darlings, det Ă€r skitsvĂ„rt. Även om de suger, sĂ„ vill man sĂ„ gĂ€rna ha kvar dem:)

SÄ det Àr vad jag ska Àgna min tid Ät framöver.

Vad har ni för planer för helgen ?

Vi hörs snart igen ❀

Kommentarer

  1. Fia

    Tacos med guacamole har blivit vĂ€rsta lyxmiddagen. Du fĂ„r sĂ€lja in en mkt billigare och miljövĂ€nlig version av guacamole, Ă€rtditon eller bondbönsditon. BĂ„da fungerar riktigt bra men det Ă€r en ersĂ€ttare, ingen kopia. Och vegofĂ€rs Ă€r i regel billigare Ă€n köttfĂ€rs (Ă€ven om jag inte gillar att koka vegofĂ€rsen till soppa) 🙂 Jag kommer servera det framöver hemma hos oss.

  2. Ellinor

    Jag lĂ€ste hans snyftande förlĂ„thistoria men blev bara Ă€cklad.Vuxen man beter sig som ett svin,det Ă€r barnmisshandel,dessutom umgĂ„s dessa idioterna med varandra!Blir sĂ„Ă„ arg.Helgens glĂ€djeĂ€mne Ă€r grĂ€sklippning,skojade bara,avskyr det men jag mĂ„ste🙈Sista för i Ă„r hoppas jag✊Trevlig helgđŸŒș

  3. K

    Jag tycker Bingo Àr vidrig. Alla Àckliga bilder och klipp han lÀgger ut.
    Katrin Àr en arrogant översittare och förstÄr inte att hon fÄr spons av nÄn överhuvudtaget.
    Undrar om de inte Ă€r lite grann sĂ„ att ”det Ă€r ok att ligga med alla” gĂ€rna samtidigt.
    Att hĂ€nga ut tvĂ„ smĂ„barn som horor och i Ă€ckliga klĂ€der som ”horor” inte ens klĂ€r sig i. Stackars pojkar att komma till skola efter nĂ„t sĂ„nt.
    Sen alla s k influensers som applÄderade och hejade pÄ. Pernilla W m fl. vidriga mÀnniskor. Varför ska de behöva slicka röv? Det rÀcker vÀl att Puma gjorde det.
    P W stÀngde sitt kommentarsfÀlt istÀllet för att göra avbön.
    SkÀmmes !!!

  4. Camilla

    Jag ska jobba hela helgen. Imorgon lördag har vi 11-Ă„rig bröllopsdag sĂ„ kanske det finns blommor pĂ„ bordet nĂ€r jag kommer hem đŸ€—

  5. Maria

    Det dĂ€r Ă€r inte hans ord utan hans flickvĂ€ns. SĂ„ uttrycker hon sig. Och exakt sĂ„ uttryckte hon sin ”ursĂ€kt”. Att utbilda sig. My God! PATETISKT Ă€r bara förnamnet.

  6. Jenny

    HÄller med dig Carola. Arrangör samt gÀster av festen, var mycket vÀl medvetna om vad de pysslade med. Ett fruktansvÀrt hÄn mot en utsatt grupp av kvinnor, mÀn men framförallt mot sÀrskilt försvarslösa barn.
    De Ă€r vuxna allihop och borde ha högre vĂ€rderingar Ă€n ”lĂ„tsasknark” pĂ„ borden, ett festtema som övergĂ„r en tydlig och sund samt förnuftig grĂ€ns, bortförklaringar med att ”lĂ„tsas att man inte vet”.
    SÄ dÄlig och genomskinlig ursÀkt!
    Hade ingen reagerat hade vederbörande personer utan att tÀnka till, upprepat festligheterna med likasinnat tema utan nÄgra som helst moraliska inslag.
    SkÀms! Vuxna mÀnniskor! SkÀms!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting