Okategoriserade

Underbara höst!

Reklam och annonslänk från Cellbes

Nä, jag menar inte det där ⬆️ 🙂 Jag avskyr ju hösten, men försöker vara positiv:)

En sak som är lite ok med hösten, det är i alla fall modet. Jag trivs väldigt bra i jeans, t-shirt, Top, blus eller hoodies och gärna en skinnjacka och gympadojor. Huvtröjor är en stor favorit, tycker det är snyggt dessutom att ha huva som hänger utanpå jackan:) Och, även om jag kanske inte direkt tycker det är så tjusigt, så är det otroligt skönt med huvan uppfälld när man fryser lite:)

Som när man tvättat håret och ska ut och greja i uterummet exempelvis. Den här finstickade hoodien har jag i rosa med, som jag köpte förra hösten, men nu slog jag till på en grå. Den är på REA! Slå till, den är så skön! Tunn så den går in under jackan utan problem, sticks INTE och är lite längre så den går ner över rumpan. Finns i grått, rosa, marin och gult. Älskar den, och den rosa har jag tvättat många gånger sen förra året och den är fortfarande lika fin:)

Sen har jag återupptäckt det här med att ha en öppen skjorta/blus över ett linne. Det är ju otroligt snyggt, och skönt. Den här viskosblusen med små vävda pluttar på är en allround-blus.

Även den på rea, den finns i svart med, och jag är väldigt sugen på den. Trivs väldigt bra i den nämligen men vet att just vitt kommer få stanna i garderoben snart. När sommarens bränna falnat bort så känner jag mig väldigt blek i vitt. Jag gillar att knyta blusar, och den här funkar fint, och även att vika den kraglösa halsringningen utåt, den är snygg även knäppt!

Byxorna kommer faktist även de från Cellbes 🙈 och jag älskar dem med. Jag är för gammal för att ha obekväma kläder, och använder inget jag inte trivs i. Byxorna är i dra-på-modell, med pressveck fram och riktiga fickor i fram, fusk i bak, och de ser dressade ut. Men är så bekväma! Jag har haft liknande i flera år och de är ett kalasbra val när man ska ut. Ingen jobbig linning som sitter åt, samtidigt som det finns en knytband i midjan så de sitter säkert:)

Jag har ju inte direkt pumps till, utan i mitt fall är det gympadojor:) och det är jäkligt snyggt det med.

Cellbes har fortfarande 25% på valfri vara, ange koden: 2223

Och de har även 25% på allt från Hem. Där kommer alla mina adventsstakar ifrån exempelvis, och mina ljusslingor🤗 Jag måste in och kika nu, behöver en del lakan bland annat. Nu får klara er själva, botanisera runt i lugn och ro:)

Cellbes hittar ni här

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting