Okategoriserade

Parfymer!

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Ok, nu ska jag erkänna en sak:D Jag är så happy över att jag inte längre har småtjejer som önskar sig Barbiedockor a la tusentals kronor, som de absolut inte kan leva utan… för att sen dumpa efter en vecka.🙈

Idag har jag tonårsdöttrar som älskar flärd, mode, makeup och parfym. Så mycket enklare, om än inte billigare förstås. Men, de använder sakerna till sista droppen:D och det är aldrig svårt att köpa presenter till dem. Födelsedagarna duggar tätt nu, och på allas önskelistor står just en massa makeup och parfymer. Perfekt, eftersom Parfym.se har 20% rabatt-kampanj på utvalda dofter👌 HÄR hittar ni alla!

Det roliga är att döttrarna allihopa har lite olika favoriter.

Patricia har alltid varit svag för La vie est belle

Det är en fin och fräsch doft, som passar henne utmärkt.

Lovelia har fastnat för Ralph Lauren, Big Pony Women Den doftar ljuvligt!

Novalie gillar Ari från Ariana Grande, och det är också en sådär fin och lätt doft.

Jag tycker att unga tjejer generellt passar fint i de lite lättare dofterna. Sen får man lära dem lite hur skillnaden är på de olika misterna som finns och riktig parfym, man behöver verkligen inte många droppar av den.

Det florerar en massa olika parfymer i deras rum, och det märkliga är att en del försvinner från mitt 🙈 Nädå, de får låna, såklart. Så länge som jag inte behöver leta och de inte tar slut på dem, för då blir jag sur!

En annan sak som jag insåg häromdagen, det är att nu när det börjar bli kallare, så blir mitt hår elektriskt. Det vore ju trevligt om man skulle kunna använda det till elförbrukningen hemma;) men så funkar det visst inte. Jag får så mycket stötar av bilen just nu att jag knappt vågar ta i dörrarna utan puttar igen den med armbågen. Så här är det varje höst. Lösningen heter OLJA. Att gjuta olja på vågorna, typ.

Jag gör det med Moroccan Oil Treatment som jag älskar, och som jag använt i flera år.

Jag har ju lovordat den förr, och det gör jag idag med. Det finns få saker som är så himla bra som den serien för håret. Och den doftar så lagom, bara fräscht och rent.

Men jag såg nu att Olaplex har ju en olja de med. Den har jag helt missat! Deras produkter är ju grymma de med. Faktiskt i samma klass som Moroccan Oil:) Jag varvar dem, med inslag av lite ditt och datt för man kan inte vara helt trogen, man måste se vad som finns.

Har någon testat den? Berätta!

Sen, jag har fått så mycket frågor om settingspray och jag förstår er. Det låter för bra för att vara sant. Men det är inte det. Det ÄR sant:)

Settingspray är det sista man gör, sen är man redo för en helkväll. Jag kan erkänna att jag efter lördagens bravader inte direkt tvättade fejset utan gick raka vägen i säng. Vaknade efter några timmar och förutom att jag var en aning svullen och rödögd;) så satt makeupen flawless på plats! Då hade jag ändå gnuggat runt på kudden.

Man sminkar sig precis som vanligt. Sen sprayar man valfri settingspray över det hela, och sen sitter det som berget. Jag har testat det i tusen graders värme när svetten lackar, och det sitter. Det gör verkligen det. Jag har hört att det funkar med hårspray… och alltså, jo det gör det säkert, men jag har svårt för att vilja spruta det i ansiktet? De gånger jag av misstag fått hårspray i ansiktet så känns det mest bara kladdigt. Bättre med de här, de är inte speciellt dyra heller.

Jag tror att Parfym.se har sin 20% på utvalda dofter en stund till, men saker tar ju slut. Så jag skulle rekommendera er som är sugna, att gå in och kika redan nu. Det kommer en jul, och parfym håller i evigheter oöppnade, just sayin:)

Parfym.se finns här

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing