Okategoriserade

Eco friendly och lite annat:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Två nya favoriter i skåpet är de här. Den ena har har jag visat förr, olivoljan, och Soyasåsen är ny. I mitt skafferi:)

Och de båda är här för att stanna. Så goda! Jag gillar inte all slags olivolja, en del är för oljiga, andra smakar för skarpt av oliv, men den här är mild och fin. Soya är något som alla använder när de lagar mat här hemma, jag har alltid använt den som smaksättare och i stället för salt. Samma sak med soya, en del är inte goda, men den här- japansk, är suverän. Båda från By Motatos:)

Lovelia har en favorit hon med, och det är jordnötssmör. Men inte vilket som helst, utan det här med lite extra protein

Båda är goda, och den med kokos är finfin att smälta och ha som sås. Jag ska baka i helgen, vi ska ha kalas, och då kommer jag använda den med Salted caramel, det kommer bli sjukt gott! Tror jag, och då ger jag er såklart receptet:)

Sen har det ju blivit nån slags härdsmälta i mitt smakcentra, och allt jag tidigare avskytt, är nu hur gott som helst. Som dadlar exempelvis…. De här med kanelbullesmak var inte alls tokiga:)

Helt sjukt, jag har tyckt att dadlar är riktigt obehagliga men nu…seriöst så kan jag mugga in en påse om dagen. De här olika smaksatta rackarna alltså….😍 Men sen lär man ju borsta tänderna extra noga, söta torkade frukter fastnar typ överallt. Det här är något jag försöker sälja in till barnen. Tandborstar i bambu och plantbaserade

Det ÄR lite knepigt till en början, men nu har jag vant mig och älskar faktiskt de här. Det känns bra att inte bidra till mer plast än nödvändigt. Det finns också mellanrumsborstar i plantbaserat, tror det är majs, material

Och tops i trä:)

Det är något som verkligen går åt som smör i solsken här, dels för att rensa öronen, för det är kanske inte bra men det struntar jag i. Man måste vara ren i öronen. Jag får panikrys om jag ser folk med öronvax. Sen använder vi dem mycket till makeup. Torka bort, sudda, använda som pensel. De här, är precis som tandborstarna lite knepiga att vänja sig vid på nåt vis, men det får man bara acceptera.

Jag vet faktiskt inte var man hittar någon av dessa hygienprodukter förutom hos Matsmart? Men det behövs å andra sidan inte för de brukar finnas där:) Små steg, det är vad man får lov att ta, mot att byta ut allt plast mot annat. Jag kan köpa det mesta, förutom sugrör i papper, det går inte. Det blir bara sunkigt:) Men bambu är ok, och även de här i vetestrån

De funkar finfint:) Och, för att vara fyndig då – varje strå man drar till stacken är bra:)

Hela Matsmarts sortiment finns HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting