Okategoriserade

Suck och pust, det gick ju inte alls

Sverige spelade oavgjort i matchen idag, 1-1 mot Slovenien, och det innebär att vi nu kommer spela i C-divisionen i Nations Leauge. Jag vet fan inte hur det funkar riktigt, men det blir väl bra nån gång framöver. Bollen är rund och allting kan hända. Så småningom.

Jaja, jag hade nästan glömt bort matchen idag 😂

Hade fullt upp med att vara lite småseg i skallen efter en totalt sömnlös natt. Alltså, de här nätterna🤣 Jag är ändå rätt ok med att jag nu insett att de kommer och de går. De stannar inte, eller består. (Sorry, var tvungen när det rimmade så bra) Men det är enklare att tackla dem när man vet att de inte är eviga. Jag har alltid haft så, så det finns liksom ingen direkt anledning. Kanske månen, det är vad jag skyller på nu förtiden;) Faktiskt tror jag att det är en del känningar av min stackars skadade ischiasnerv just nu, det var så länge sen att jag nästan glömt hur det känns… Jag har ju en skada på den, som inte går att göra något åt. Den gör sig påmind mellan varven med en molande smärta, bäst jämförs den nog med tandvärk, och den är, såklart, allt annat vore ju för enkelt, värst på nätterna. Bästa sättet att slippa den är tung träning, regelbundet. Men trots det så känner jag av den ibland, och nu har det varit lite molvärk. Bah.

I natt sov jag inget. Vid fem-draget gav jag upp och öppnade min Suduko-app, och det gick ju käpprätt åt skogen, för jag var ju trött:) Men det är ett ofta effektivt sätt att få bort alla tankar som snurrar i skallen och förhindrar sömnen. Det är idiotiska tankar som leder precis ingen vart, kan vara allt från att jag borde skura badrummet, tanka, eller kanske funderingar på varför jag inte gjorde det?? Inte direkt viktiga saker. Jaja. Släckte vid halv sju och klockan ringer 7.05. Ok, kul. Skjut mig🙃 Dessutom, och det här är ju stört – så var jag rätt pigg?? Säkert en felkoppling i hjärnan för det gick över sen;)

Jag skickade iväg kidsen och dök ner på kudden igen, och slumrade till och från någon timme. Jaha. Så var det med det.

Seg som fasen klev jag upp och lallade runt litegrann innan jag hoppade i träningskläderna. Kan väl inte säga att det lockade, men – träningen gör en ju i alla fall piggare. Ett jobbigt cirkelfyspass.

Vädret var inte heller på min sida idag 😂 allt på en gång, eller så hänger det ihop. Men lågtryck och regn = lätt illamående a la åksjuk. Just det gav sig faktiskt, och efter en dusch så kände jag mig pigg:D

För övrigt! Alltså, varför har ingen av er tipsat mig om den här???

Ser ju ut som värsta skräpet, men så jäkla bra! Jag hatar att damma, eller nej, eller jo😂det gör jag. Men den här är ju grymt bra, speciellt på alla konstiga ställen, lister och kristallkronor( av både kristall och plast😅) lampskärmar i veckat glas blir ju till och med rena. Min ligger framme på bänken, det är stylish och bra, så dammar jag av lite när jag får feeling 😉

Grejen är att jag inte kan använda den utan att sjunga den gamla(?) reklamjinglen för den, kommer ni ihåg? Typ : ”allting går så lätt, liknar ingenting ni sett, hipp hipp hurra för Swiffer. Där Swiffer drar fram – försvinner allt damm.”

Sånt där ryms i min hjärna, men viktiga saker ramlar ur direkt.

I går var jag på möte med Jamies lärare, nån form av utvecklingssamtal. Jag parkerade bilen, sen gick jag till den ”nya” entrén. Låst. Fan, muttrade och gick runt, förbi förskoleklassens två ingångar, eller fritids är det väl också. Ryckte i nästa dörr, låst. Nästa,låst, nästa, låst, nästa låst och även den stora entrén låst. Man vafan? Insåg att klockan var ju 16.45, som avtalat, och skolan är slut för dagen, så det är ju rätt självklart. Men, jag är aldrig säker på var ungarna har sina klassrum. Inte som att jag inte hittar, det gör jag, hyfsat, men vilken unge är var? Nu är det ju bara Jamie kvar men jag var osäker på om han var kvar på samma ställe som i våras. Det var han, och jag stod där och trampade en stund. Hörde hans lärare men de var mitt uppe i ett samtal bakom en stängd dörr så jag tänkte att jag väntar väl. Efter en kvart kände jag ändå att det var nog, och messade, och då kom de ju direkt. Mötet innan drog ut på tiden. Jaja.

Det blev ett rätt så bra möte, med massa bra snack så det känns ok. Jamie är lite obstinat och motvalls men det har varit lite kämpigt med killarna ett tag. Massa jävla tuppande. Lite sånt här beteende man ser hos tjejer, för att generalisera, häng mig inte😅men tre killar som fryser ut en i gruppen, lite olika vem. Snark. Jamie är säkerligen varken bättre eller sämre än nån annan men det har ändå varit sjukt jobbigt för honom. Nu verkar det bättre, men det är lite småtjafs till och från.

Saker som tar tid och kraft.

Nu ska jag läsa igenom lite fler texter, workshop hela torsdagen, det blir kul:) Min fråga till gruppen om min text är om det ens är bra😂 Kändes fint från början men jag får inte till det som jag vill. det löser sig nog! Nu sova lite 🙂

Kommentarer

  1. Kristina Å.

   Jag tycker också Swiffer är jättebra och drar inte runt dammet, allt fastnar på ”duken”. Sen om man vill våttorka så kan man ju göra det också. Använder även Swiffer golvmopp, både torra och våta dukar, superenkelt.

   1. Profilbild
    familjenannorlunda

    Du rekommenderar dem alltså? Då ska jag testa!! Har varit så nyfiken på dem sen jag köpte den där lilla rackaren 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting