Okategoriserade

Zcooly:)

Reklam för Zcooly

Jag vill bara ta tillfället i akt att påminna er om att ni kan testa Zcooly helt gratis fram till årsskiftet 🙂 Tryck här så kommer ni dit direkt.

Jag kan inte tala varmt nog om Zcooly, och bilden här är ett talande bevis för hur bra det är. När vi var på musikal nyss och satt och väntade på våra platser, så bad Jamie om att få spela lite Zcooly:)

”Får jag köra lite Zcooly mamma?”

Jag har massor av andra spel på mobilen som han också spelar, men Zcooly är verkligen en favorit🤗 Det funkar lika bra på mobilen, och är ett alldeles utmärkt tidsfördriv överallt.

Ni vet vad det är: Zcooly är lärande mattespel, som är utvecklade i nära samråd med erfarna pedagoger. Det är flera olika spel och följer skolans läroplaner, årskurs för årskurs. Zcooly är tänkt för barn mellan 5-12 år, men en intresserad 3-4 åring kan ha stort utbyte av det, på samma vis som de äldre barnen (och jag😜) tycker det är roligt.

Det här under lär barnen multiplikation på ett kul sätt:)

Alla spel är fina i färgerna, snälla mot ögonen, inget flimmer och absolut inga hetsiga ljud och stressig musik.

Jamie har lite svårt att koncentrera sig på saker han inte tycker om, men dit hör inte Zcooly. Faktiskt, jag inser att det låter fejkat, men jag lovar : Det är så!

Jag tror att det beror på att det just är så pedagogiskt upplagt, på det där bra sättet som gör att det blir lockande. Man vill spela vidare för att få lite belöningar och bonusar.

Det i sig är ju inget ovanligt i spel, men här får man ta tid på sig. Man hinner fundera och behöver inte ta blixtsnabba beslut. Man får heller inga straff om man misslyckas utan det är bara att försöka igen:)

Jag har gett min dyskalkuli i arv till Patricia, men övriga har ett normalt förhållande till matte. De tycker inte om det någon av dem, men det är ju kanske inte så konstigt;) Givetvis har jag varit orolig över att barnen ska ha det lika jobbigt som jag har haft det. För rent så, det är inte riktigt socialt accepterat att inte kunna räkna. Det är något man bara ska kunna. Det tog mig massor av år att våga erkänna det, innan det så låtsades jag räkna efter i huvudet och väntade på att någon annan skulle komma upp med det rätta svaret:)

Nu har jag förstått att det inte är dumhet som gett mig svårigheterna med matematik, och det är skönt. Men jag har oavsett svårt att hjälpa barnen, så där spelar Zcooly en stor roll i vår familj.

Jag vet att en del av er brukar säga att barnen ledsnar, och inte vill spela mer. Och ja, det är ju så barn funkar 😅 Det har hänt här med, men jag fortsätter att säga att de får spela dator/kolla på Youtube/film eller vad det nu är, EFTER att de spelat Zcooly en kvart. Och då gör de det, och nio gånger av tio glömmer de sen bort tiden och spelar på betydligt längre 🙂

Så ibland får man putta på dem, och det gör jag för Zcooly är så himla bra! Jag önskar att det skulle komma för äldre ungdomar med🙂

Prova själva! Just nu kan ni få testa helt gratis hela vägen fram till årsskiftet! Det är så bra:)

Ni hittar Zcooly här 🙂

Kommentarer

  1. G C Hemdal

    Cassi är helt klart min side kick!! I skolan i allmän kurs i matte hade vi nästan alltid bingo på fredagar och man skulle räkna typ 6 x 6 = 36 och markera 36. Alla i gruppen klassen vann UTOM JAG!! För jag hade dyskalkuli!! Lycka till med spelet!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting