Okategoriserade

Det är höst nu🍂

Reklam för Ellos

Även om vissa dagar är fullkomligt strålande och ljuvliga, så är den här, kylan i luften. Det biter rejält i händer och kinder när man cyklar och det är bara att inse – det är de tjocka klädernas tid 🙂

Helst vill jag gå i ide och inte komma ut förrän framåt vårkanten, men i brist på det, så kan man köra ett lurvigt mysigt set. 😍

Tröjan och byxor, som gjort för att bo i en hel vinter:) Älskar det!

Ellos har massor av nyheter, i alla storlekar och för alla smaker, så det finns att välja bland:) Med min kod: 465434 får ni 33% på den dyraste varan(ord.pris, ink. Externa varumärken) plus att ni även får 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Bra va? Gäller oktober ut.

Jag älskar stickade tröjor, bara de inte sticks, men det är ett plagg som jag gärna har. Gillar både de stora fluffiga och de mer finstickade. Här är en riktig favorit, i grått och i färg.

Kan inte bestämma vilken jag gillar mest? De grå är ju mest sober, men den i färg är ju så härlig. Lagom lång så den går ner över rumpan så det inte glipar. Snygga!

Jag tycker att polotröjor är väldigt snyggt, men jag har svårt för att ha något som sitter åt runt halsen. Det måste vara lösa kragar annars får jag lite småpanik. En perfekt variant är ju då att ha en dragkedja med en stor krage. Det är de bästa av två världar. Den här tröjan finns i flera färger, alla lika mysiga.

Jag har, efter ungefär trettio år eller så, insett att om jag använder halsduk på vintern, så får jag inte lika ont i nacken. Det borde jag väl fattat tidigare… men en sån här tröja är perfekt för jag gillar inte riktig halsduk. Jag har en issue med saker som ska sitta runt halsen, det är helt klart🙈 Dessutom tycker jag att det blir sjukt snyggt med en dragkedja såhär:) Och det blir enklare att ta av och på den, utan att håret blir elektriskt.

Men man kan ju kanske inte alltid ha tjocka stickade tröjor på sig, och då kan jag ju visa de här två. Omlott, hur himla snyggt och smickrande är inte det? Det är så fint! Den bruna omlottröjan är rätt enkel, men sen är ärmarna lite vida vilket gör den så snygg.

Den vinröda blusens ärmar i plisserat med fint avslut vid handleden men förövrigt väldigt clean, lika snygg den. Älskar färgen på båda.

Snygga till både byxor och kjol, och både vardag såväl som lite festligare tillfällen.

Jag är fortfarande förtjust i klänningar, men det är väldigt länge sen jag använde klänning eller kjol till vardags på vintern. Varför vet jag inte, för det är ju fint? Jag hade så ofta klänning/kjol året om när mina äldsta var små men sen dess är det bara till fest. Det är ju dumt, för man tappar bort en hel kategori av kläder:)

Jag älskade den här blommiga klänningen i orange och svart, hur snygg? Den har allt jag gillar med lite lagom längd, aningens figursydd så den inte sitter som en säck på mig som inte är så kurvig, fin ringning och fina ärmar😍

Den grå stickade klänningen är ju en varm dröm:) Jag skulle använda den mer som en tunika, eller möjligen med riktigt tjocka gosiga varmfodrade leggings. För det är ju så snyggt så här som modellen visar, med stövlar:) Den grå färgen är också snygg!

Till sist, det är inte ens två månader kvar till jul:) Jag vet, men samtidigt så går det snabbt nu. Jag har ju svängt i jultröja-tänket, från att avsky det till att älska det. Och den här stickade tröjan, i svart, men med renar, den är en bra smygstart på jultröjeperioden:)

Den är superfin ju!

Om ni vill kolla in hela Ellos enorma utbud så gör ni det HÄR, och så glömmer ni nu inte att använda min kod!

Med 465434 får ni 33% på den dyraste varan(ord.pris, ink. Externa varumärken) plus att ni även får 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Gäller oktober ut.

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Tack på för tips på stickat. Har alltid haft fobi för att det skall stickas dra över huvudet håret står rakt upp i en vecka. Men jag kanske måste testa ditt första tips den som fanns i gråa nyanser o även färgade. Den färgade skulle jag kunna tänka mig. Gillar färg det blir ändå så mkt i svart grått beige osv särskikt vinterkläder.
    Må så gott o hoppas att det går bra med din bil!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag håller helt med dig! Så obehagligt när det ska dras över huvudet och är tajt😂 men de här är fina:)
      Går inget vidare alls med bilen dessvärre 🥵

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting