Okategoriserade

Förtydligar lite:)

Ett: jag älskar mina grannar mitt emot som för tillfället har huset fullt av hantverkare.

Två: jag har absolut inget emot att hantverkare eller annat folk, exempelvis man själv😂parkerar på gatan.

Men det jag är lite gnällig om är när det blir svårt för mig att komma in/ut från min egen uppfart.

Så här ser det ut 🙂

Ofta ställer sig en av just de här killarnas stora bussar rakt fram utanför mig. Vid lyktstolpen. Istf att köra fram, eller bak för den delen, så jag får fri lejd ut. Platsen finns liksom. Deras andra buss, för ofta är de två, står på andra sidan grindhålet.

Det är ju mest troligt inget annat än att man inte tänker hela vägen fram, som även folk som ska till mig gör mellan varven. Det är inte helt ovanligt att det parkeras framför grannarnas grindhål, när det är många bilar som ska hit, på kalas etc. Och då blockerar dem, vilket inte heller är ok. Jag försöker få så många bilar som möjligt upp på min uppfart, det ryms typ 4-5 stycken. Men är det fler så är det alltid nån som ställer sig där. Och inte tänker hela vägen, det är lite mänskligt att fela 😉

Det är inte alltid man tänker rätt, helt enkelt 🤷🏼‍♀️ och det är ingen ko på taket med det. I värsta fall går det att plinga på och be folk flytta sig. Ofta kan man lösa det med att själv ställa sig en stund på gatan. Det är inget riktigt problem🤗 mer en reflektion.

Ingen behöver bli upprörd eller irriterad över att jag är gnällig eller över att det parkeras lite uselt. Men gärna tänka till lite hur man gör själv. Det är ju extremt ofta man kommer till parkeringar där folk står som helt vanliga fårskallar. Antingen snett i rutan, så nära linjerna att man inte sen kommer ut ur sin egen bil, eller kanske värst där det inte finns markerade rutor ändå… där är mellanrummen ofta så det får plats nästan en bil. Inte riktigt, men nästan. DET irriterar ihjäl mig, speciellt eftersom det alltid är svårt att hitta en parkering på de ställena. Visa lite hänsyn och omtänksamhet för fasen. Parkera så så många som möjligt får plats, inte så du själv kan fälla ut en röd matta för att gå på:)

Men så här hemma på gatan, tillfälligtvis, det gör inget. Förutom när jag får lite problem med att köra in/ut då, då muttrar jag lite. Sen är det glömt:)

Det är ju ändå tur att man har en ratt i bilen. Och vet hur man använder den 😅

Ville bara förtydliga det så ni inte blir arga på det ena eller andra 🙂

Love and peace folks, Love and peace ❤️☮️ 🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting