Okategoriserade

Doris nya kläder:)

Reklam för Cellbes

Doris gillar inte när det är kallt ute, och jag gillar inte allt grus som fastnar på henne när det är regnigt. Så därför har hon regnkappa, som håller henne hyfsat torr i alla fall, och är det kallt ute har hon en tröja.

Den här är ny:) Och hon tycker om den, hennes tveksamma blick är för att hon helt plötsligt fick sitta på bordet:) Ibland vill hon inte ta av den när vi kommit in, det märks att den är varm och skön för då springer hon och bäddar ner sig i sin korg. Annars väntar hon snällt tills jag tar av den. Det är en modell man bara drar över huvudet, och sätter i tassarna, så inga spännen eller knappar, det passar bra med den sele jag har till henne.

Den är på rea nu, tillsammans med lite andra hundtröjor, så har ni funderat på det, så är det bra läge nu🤗

Jag har också beställt ett par nya vinterkängor. Sen min operation kan jag inte ha mina gamla vanliga🤷‍♀️ Det är som det är, bara att gilla läget.

Oj, svårt att fota, vänta, här är produktbilden.

Det är Riekers, och de är plain and simple. Varmfodrade med rejäl sula och väldigt enkla att få på foten. Jag skulle väl egentligen behöva ett helt gäng vinterskor, men vi börjar med de här, som jag tror kommer bli kalasbra till vardags.

Anledningen att jag inte får på mig skor är att foten är i ett mer eller mindre 90-gradig läge. Inga skor jag har med klack, även sådana här kilklackar, funkar längre. Det är lite surt, men med tanke på hur sällan jag gått i sådana så är det väl ok. Fördelarna överväger stort. Dock har jag flera kilklacksskor som jag använt väldig lite som jag nu egentligen borde göra mig av med, men inte riktigt än….jag lever på hoppet att det ska kännas bra igen😅 lite till… En liten lutning är okey, de här skiljer det ungefär 0,5 cm på fram och bak, det går toppen, men börjar det bli mer än 2 cm så är det kört. Hela mitt normala tänk när det gäller skor har kastats omkull, och nu måste jag lära om😂

Jag skulle vilja ha ett par högskaftade kängor/stövlar också, som passar till kjol, men riktigt så långt fram i planeringen är jag inte än. De måste i så fall ha dragkedja på insidan eller gå att snöra upp ordentligt.

Cellbes har otroligt mycket bra grejor på sin outlet nu, så glöm inte att kika in där!

Ni hittar till Cellbes här

Kommentarer

  1. Lola/Carola

    Rieker har dom allra bästa skorna enligt mig.
    Såå sköna!
    Dom där ser jättefina o är säkert superhärliga!
    Kramizz fr mig

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing