Okategoriserade

Köttfärshackaren!

Reklam för Cervera

Jag har fått så många frågor på Instagram om vad jag har hittat den smarta hackaren som jag använde för att krossa vindruvorna.

Det är en sån här, heter Hackit, och finns HÄR

Jag använder det till allt som behöver mosas, men primärt till köttfärsen. Fick den i julklapp av syrran för flera år sen och älskar den. Den är stadig och man får kraft bakom mosandet:)

Den funkar även när jag vill mosa till soppor eller grytor, eller potatismos. Jag har använt den när jag gjort raggmunkar för att krossa potatisen ännu mer efter att jag rivit den, till guacamole när avokadon ska mosas och bär till tårtfyllning osv. Den funkar på det mesta som ska hackas och mosas ihop:) Och nu använde jag den för att mosa vindruvorna till både vinet och glöggen.

Den lilla raringen kostar 119kr, och det är den lugnt värd.

Ni som kör julklappspel, eller ska ha en liten julklapp till någon – det här är en asbra grej! Hackit:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing