Okategoriserade

En mångsidig produkt!

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag har massor av favoriter inom hudvård, de bli bara fler och fler dessutom:) Jag har ju varit ungefär noll och intet intresserad av hudvård, eller hårvård eller makeup. Jag har inte haft tid, lust eller kunskap, och det har funkat finfint med ingen makeup, håret i tofs och hemmaklippningar, och noll produkter i ansiktet eller på kroppen. Så lite som jag smort in mig under åren torde vara svårt att mäta sig med:D

Men sen kommer rynkorna och slappheten och håret kanske skulle kunna få lite mer omvårdnad och kanske att lite smink gör underverk:) och vips så börjar även jag intressera mig för kroppsvård av alla de slag. Inte bara träning:)

Fortfarande är jag rätt basic och gillar enkla grejor. Saker som går att använda på många sätt är perfekt i husvagnen och på resa, men hemma kan jag stå och greja på. Jag har nästan en hudvårdsrutin nu för tiden:D

Men nu ska jag på allvar hylla en produkt jag använt sen i somras.

Aloe Soothing gel från Holika Holika ❤️

Dels är den dryg, vilket jag gillar. Men den är också helt suverän, på kroppen och i ansiktet. Aloe är ju en superväxt med superegenskaper och på den här står det för ”face, body and splitting hairends”

Jag använde den mycket i somras efter strand, sol och bad, och det var som att lägga ett aningen kylande balsam på hela huden. Hur skönt som helst i ansiktet också. Men nu, så har jag, som varje höst och vinter, fått kliande hårbotten. Snark. När man har barn så är ju första tanken, för mig iaf – Löss! Jag har såklart luskammat, med den bieffekten att hårbotten bli ännu mer kliig och irriterad. För några dagar sen ledsnade jag, och tänkte att jag gnuggar i lite Aloe i hårbotten på kvällen. Jag får tvätta ur det på morgonen för det lär ju bli flottigt och kladdigt, tänkte jag. Jag gjorde så, och kände direkt hur klådan försvann. Nu är det ju inte en ihållande envis KLÅDA, men jag har inget bättre ord. Det kliar mellan varven, för ofta för att det ska vara kul, men inte så att det är överdrivet jobbigt, fattar ni?

Jag gnuggade alltså in den här gelén i hårbotten och efter nån timme när jag gick in i badrummet igen och kastade en blick i spegeln så stannade jag till…? Gick närmare… var var kladdet? Det syntes inget och vad som var ännu märkligare, det kändes inget. Inte det minsta kletigt, tovigt eller ofräscht. Bara lent, och mjukt. Öhhhh, ok? Jaja, jag behöver garanterat tvätta ur det i morgon oavsett, för det måste ju bara bli fettigt.

Morgonen kom och håret var hur jäkla fint som helst:) Så fint att jag tänkte att jag behöver inte alls tvätta det. Jag kan gå så här på event på Grand Hotel i Stockholm. Då kanske ni fattar?

Jag gnuggade i rejält, och allt sögs in i hår och hårbotten. Jag har fortfarande inte tvättat det och det är fortfarande fantastiskt. Jag har också haft i lite till:) Klådan är nästan borta, och jag har en ny storfavorit:) Återfuktad hårbotten på ett kick.

Aloe vera går utmärkt att ha även i hår, det vet jag sen gammalt och det var därför jag valde den av alla hudkrämer jag har. Men att det skulle bli så här jäkla bra det trodde jag inte, det är som värsta långtidsinpackningen. Utan att det känns. Eller syns🙌

Dessutom är det en billig produkt! Nu ska jag kika närmare på övriga produkter i Holika Holikas sortiment, en av deras storsäljare ska tydligen vara en hudvårdsserie med extrakt från svarta sniglar… Det låter ju aningen mindre lockande än aloe Vera från en planta, men jag ska testa:)

Parfym.se har också just nu 20% på makeup och makeupborstar:)

Kommentarer

 1. Maria , kiruna

  Tack för tipsen carola, läser din blogg ofta men kommenterar sällan, beställt hårgrejen och ansikts rengöringen nu

 2. Maria

  Jag älskar din blogg Carola.
  Men jag blir konstigt nog lika förvånad varje gång någon fantastisk produkt flunsueras.
  Näe. Det är reklam. Inget vi som läsare behöver i dessa tider. Du behöver såklart en inkomst. Men på vår bekostnad.
  Jag kanske är fel ute men vi behöver verkligen inte köpa sånt där i dagsläget. Bensin, el, mat, allt får väl ändå prioriteras? Eller?

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Du säger det själv. Jag lever på det här. Om du behöver köpa det eller inte avgör du.
   Men det här är mitt jobb. Tycker det är en rätt tråkig inställning du har till mig där. Som att jag helst skulle sluta med mitt jobb för att allt annat blivit så dyrt..? Det är dyrt för mig med.
   Som att jag skulle jobba gratis.

  2. Veronika

   Men om jag har pengar kvar efter bensin, el och mat, kan inte jag få köpa en produkt mot kliande hårbotten då? Du behöver såklart inte köpa den. Men om den kan hjälpa mig så kommer jag prioritera den.

  3. Emily

   DU har såklart rätt till din åsikt om att DU inte vill köpa såna här produkter i dagsläget, det håller nog alla med om. Men har inte alla andra också samma rätt att besluta om det själva då? Jag är också en av Carolas läsare och jag tycker inte du kan tala för mig med din kommentar: ”inget som VI läsare behöver” för det har du ingen rätt att besluta om. Däremot tror jag inte att Carola har något som helst emot att DU helt enkelt skippar att läsa reklam-inläggen så slipper du bli störd över dom! Men låt de som vill läsa om tips och reklam göra det, för de som vill det tycker uppenbarligen inte att det är något som sker ”på vår bekostnad”! Trevlig helg!

 3. Karin

  Den där Aloe-produkten ska jag tipsa min kompis om, hon har problem med torr och kliande hårbotten, så det låter som något hon borde prova 🤗

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Hon kan testa iaf, det är ju inte den primära användningen men det funkade så jäkla bra för mig, och Corrinda med som testade när jag pratat mig varm 🙂 Håller tummarna att det funkar för henne !

   1. G C Hemdal

    Jag måste äääässskkka pengar 💶 och sedan ha Underlag för minsta lilla typ bussbiljett till 680522-0719 så då måste väl alla andra oxå lära sig att liiiiiida så!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing