Okategoriserade

Tipsar om åtta favoriter på rea:)

Reklam för Cellbes

Jag noterade att så många av mina favoriter är på dunderbra priser nu hos Cellbes, så jag tänkte att jag ger er ett inlägg med dem. Jag går i god för alla, det är plagg jag använder ofta!

Börjar med den här underbara stickade tröjan med lite polokrage

Snygg och så skön, jag är allergisk mot kli och sticks och det gör den inte det minsta lilla:) Den lilla kragen gör så man slipper använda halsduk och jag har den här ofta under en tunnare jacka nu.

Jag har tvättat den och den ser lika fin ut efteråt. 👌

Sen min tunna jacka/innejacka som jag haft mest som just innejacka, sommaren var lite för varm eller så var den kall och regnig. Jag köpte den när snön låg meterdjup och jag får fasen frossbrytningar bara av att titta på bilden😜

Jag ska ut och svira både fredag och lördag om det vill sig som planerat, och det är högst troligt att den här jackan är med någon av kvällarna:)

Min älskade flanellskjorta, som inte direkt är ett sommarplagg, men som nu hittat fram ur garderoben igen

Finns flera olika flanellskjortor, ni hittar alla HÄR

Min vita viskoskjorta med små broderi-prickar❤️ Ja, den behöver strykas lite:) Men sen håller den sig fin.

Seriöst alltså, jag hade den i handen en hel kväll, hopknölad på mitten, och det syntes inte:) Viskos är ett bra material:)

Sen mina absoluta favoriter, som jag mer eller mindre bodde i förra vintern, våren och alla sommarkvällar som krävde byxor:) De är supermjuka 😍

Tillräckligt snygga för att kunna ha även ute, och jag hade dem hela tiden när jag hade opererat foten och hade svårt att få över något. Ska ni ha ett par mjuksbyxor, så spana in de här! Finns tröjor till också;

Min fina varma gosiga jacka

Läser man recensionerna så klagar folk över att den luddar. Och ja, alltså, det gör den ju en del. Det är ju en sån jacka…? Den luddar absolut lite, mina svarta byxor som också drar åt sig allt och lite till, får gärna lite ludd på sig. Men inte så att det stör. Den blir lite nopprig där armarna gnids mot kroppen, och det är ju också som det är med sådana här plagg. Jag tycker den blir snyggare när den är en aning ruff, och inte ser helt ny ut. Jag älskar den! Den väger inget, är varm och skön, en oversized modell så det går utmärkt att gå ner lite om man vill ha den mindre bylsig, jag tycker däremot det är snyggt. Jag trodde det skulle blåsa rakt igenom den, men det gör det inte, utan det känns som man kan ha den även i vinter. Kanske med en tjockare tröja under då, men det får ju plats:)

Sen, är även mina favoriter i jeans på kampanj:

Jag gillar att linningen krupit upp igen. Även om jag fattat att den kanske är låg nu igen….?? Men jag gillar hög, så de sitter uppe som de ska utan att det väller över valkar och klämmer åt. De här finns i flera färger och längder och jag väljer alltid de längsta för jag tycker inte det är snyggt när byxor ser för korta ut, och jag tycker dessutom det blir kallt när anklarna är bara😅 I alla fall de blåa är stora i storlekarna så där har jag gått ner.

Jag kan tala om att Cellbes har 30% på utvalda byxor, och att deras julsortiment är i full blom:)

Ni hittar allt HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing