Okategoriserade

Early birdleverans!

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Oh jag älskar att det man beställer kommer raka vägen i brevlådan! Det är så himla najs att slippa hämta det på olika ställen:)

Imorse kom det en paket i brevlådan från Parfym.se och jag har beställt både bästa rengöringen och bästa brynpincetten!

Det är ju ett helt set, med pincett, borste och pensel i det här brynkitet

Jag har haft ett likadant i evigheter men det är nästan slut och nån har snott den lilla pincetten. Jag är så lack. Gillar att man kan blanda ihop de två färgerna:)

Det här Micellar cleansing vattnet från Garnier, och det här från Lumene är båda två bra och sjukt prisvärda.

Jaha, och vad är då Micellärt vatten? Jo, det är en fantastiskt liten magisk uppfinning, ser ut som vatten men innehåller små micellära partiklar som drar till sig smuts, orenheter och sminkrester. Det är så skonsamt, betydligt snällare mot huden än vanlig rengöring. De små partiklarna verkar nästan som små smuts-magneter och man duttar/sveper bara över huden med en bomullspad edyl. Inget gnuggande, och det märkligaste av allt är att man heller inte behöver skölja bort det. Ansiktet känns fräscht och uppfriskat, det är fasen ren magi:)

Om man inte har så mkt smink så kan man använda det som enda rengörande, men det tar lite tid när man ska dutta. Annars kör man det som ett ansiktsvatten efter vanlig rengöring, och då kommer de micellärapartiklarna dra ut resten ur porerna 👌 Jag vet, det låter för bra för att vara sant, men det är det inte:)

Sen letar jag efter den perfekta produkten för att ta bort det här svullna under ögonen på morgonen. I alla fall jag ser ut som en igensvullen… ja jag vet inte vad. Men svullen runt ögonen är jag. Jag hade en suverän produkt för många år sen som utgått, så nu testar jag mig igenom allt. Den här från Clinique har jag hört gott om,

Faktiskt har jag fått ett tips på ett helt nytt märke, jag ska testa och återkommer:) Men denna har jag fått tips om i min tur.

Kommentarer

 1. Frida

  Aha – tror att jag kanske ev förstår 😉 Det inlägget som kom upp för några veckor sen tolkades in av läsare som en produkt du hade testat och var nöjd med – det senare inlägget (varefter de här kommentarerna är under ) är egentligen tidigare /äldre än det första – de kom i fel ordning .

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Öhhh…? Tror det 😂 Jag har testat den här produkten från Clinique sen i slutet av september. Inlägget som kom i typ fredags, skulle upp i sista dagarna i september, och fastnade tillsammans med en jäkla massa andra . Som jag sen fick pumpa ut i ett svep:/ En månad sent alltså. Så om vi pratar om den krämen så är svaret: jag har använt den varje morgon i en månad och är supernöjd🤗

 2. Frida

  Hmm måste faktiskt också kommentera just kring den här produkten för ögonen , den tipsade du om för några veckor sen för det var något i stil med det bästa du använt – jag var in och köpte produkten efter det tipset från dig. Nu kom det upp igen som tips /reklam från dig och jag tolkar det som att du ska testa men än inte har . Kanske även jag som missförstår ?

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Nej, såhär: jag hade en ANNAN produkt tidigare som var grym. Den här, hade jag precis köpt och hade hört mkt bra om. Nu har jag testat och är så jäkla nöjd.🙏🏻Det är en suverän grej! Men, inlägget var tidsinställt till långt tidigare, i september, och när jag skrev det hade jag inte testa. Nu har jag använt den en månad ungefär 🤗

  1. Jenny

   Så tolkade jag det också 🤔 Men är det reklam så finns väl alltid en risk att det inte är hundra procent trovärdigt

  2. Profilbild
   familjenannorlunda

   Missat dig! Menade du den med lilla ”bollen” från Clinique så har jag testat och gillar skarpt! Den tar bort de här fluffiga svullna påsarna under ögonen på några minuter🙌🏼

 3. Maria , kiruna

  Tack för tipsen Carola, har beställt ansiktsvattnet och hårgelén nu.
  Har läst din blogg länge men brukar inte kommentera gillar den.

 4. Birgitta S

  Hej! Jag ansiktsvattnet miccellär sprang jag på o testade 1 gången för ca 1 år sen o det är mkt bra. Isadora måste jag testa så tack för det tipset. Trevlig helg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing