Okategoriserade

Läskigt:)

reklam och annonslänk för Matsmart

Åh, jag har längtat efter att få använda den rubriken just idag, när det ju är Halloween:) Men det är lite läskigt bra med de här läskkoncentraten:)

Cola och Äpple/päron

Finns lite fler smaker också som hallon och lime, men de har jag inte testat. De här två däremot är fina, det kan jag garantera:)

Jag har ju min Sodastream som vi använder så ofta, antingen med bara kolsyrat vatten eller så smaksätter vi. Jag gillar ofta de här ”fulcola” smakerna, speciellt i koncentrat. Det är något med dem som påminner om min barndom 🤗 När man häller ut så doftar det lite ballonglera….Ni som vet, ni vet, eller hur?😅

När jag var på ett hållbarhetsevent förra veckan, som jag inte hunnit berätta om mer, så var en av Matsmarts grundare där.

Jag har ju hängt med sen starten och alltid tyckt om killarna som startade det, för deras engagemang och att de är så dedikerade. Det började i en butik, där den ena killen sa till den andra att det var väl själva fan att det kastades så mycket felfria varor! Och där föddes idén om Matsmart. Varför kasta varor som är felfria? Ibland för att Bäst-före-datum är nära, vilket är rent trams när det gäller konserver och torrvaror, ibland för att det ska ske ett förpackningsbyte, ibland för att butiken köpt in mer än vad som går åt. Poff, ner i soporna och alla, i hela kedjan gör en förlustaffär. Utom möjligen en och annan dumpstrare då:)

I stället köper Matsmart in de här varorna och säljer till oss konsumenter med fetbra rabatter. Win win i alla led.

Jag älskade att höra honom prata! Det märktes så väl att fokus låg på hållbarhet, att inte slösa utan hushålla. Min respekt för grundarna steg ännu mer 🙌

De har ju nu också sina egna varor, under märket By Motatos. Där de krokiga morötterna som inte kan säljas får ett värde, kanske som en Spread eller i en müsli. Överblivet bröd bli bärs, och nu har jag smakat den – den får MVG.

Om ni inte testat det här märket, gör det. Ni kan tacka mig sen. Jag har inte hunnit testa mig igenom alla varor, det kommer nya hela tiden, men alla på bilden går jag i stenhård god för. Jag älskar deras krossade tomater, sojasåsen, bönor och pasta. Osv. Inget har gjort mig besviken.

Och bara tanken på att man tar tillvara på saker som annars kastats gör att det smakar extra bra. 🤗 Good job, killar! Här står han, fyra från vänster, om man inte räknar med konferenciern. Eller om de tär enklare, sexa från höger:) Karl – Matsmart:)

I mitt hushåll äts det mycket mackor. Jag bakar ju en del själv, men inte allt, såklart. Jag har ju annat att göra i livet också;) Men på mackorna ska det vara olika saker. Jag vill helst ha ost, vanlig hushållsost som smakar inget alls:) Barnen gillar olika chokladpålägg, de är ju ändå barn;) och jordnötssmör. Det här jordnötssmöret med protein är Lovelias favorit.

Hon tränar ju så sjukt mycket basket och spelar matcher varenda helg, så allt protein är bra för henne. Sen äter hon ju såklart riktigt mat också 🙂 Men den här är jäkligt god! Jag är av och på när det kommer till jordnötter, ibland är det suveränt gott, och ibland klarar jag inte av det. Det här jordnötssmöret är inte speciellt sött, så det går utmärkt:) Jag vill helst ha det på hård macka dock 🙂

Ok, det var det. Jag önskar en en trevlig Halloween, för idag är det dags:) Ut med pumporna:)

Vill ni inte pynta med dem så vänta tills i morgon så kommer de kosta billigt, och då kan ni göra min sjukt goda pumpasoppa, eller Corrindas pumpakaka:

Fin va?

Ni hittar hela Matsmarts sortiment HÄR

🎃

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing