Okategoriserade

Julens fester och myset hemma:)

Reklam för Ellos

Jodå, hösten har sprungit förbi och vi är inne i vintermånaderna. Vare sig man vill det eller ej:D Häromdagen snöade det här i Uppsala, förvisso blöta flingor och plusgrader, men ändå. Några dagar tidigare var det värmerekord, så att säga att man inte riktigt vet hur man ska klä sig är en underdrift. Idag är det snökaos😂

December står i alla fall för dörren och december innebär ofta lite festligheter. Jag gillar att glittra:) Vi kollar vad Ellos har att bjuda på i den vägen! Kommer en rabattkod ni inte vill missa också 🤗

Kanske någon av de här topparna?

Den i silver och den skimrande bronsfärgade.

Jag har en helt annan tröja i samma modell som den silvriga och det är en himla bra modell, om man ska äta julbord exempelvis. Den är lösare och så tacksam, ingen svullen mage behöver känna sig instängd i den. Den bronsfärgade är också mer lös i passformen med ett fint fall. Båda är ganska enkla i modellerna och det tycker jag om.

Ännu lite mer glittrigt blir det med paljetter, som i den här toppen 😍

Jag tycker det är så fint! Och den här bruna färgen, även den lite bronsfärgad, är ju så härlig. Liten krage på den här men man låter paljetterna göra jobbet, även det här är en ganska enkel modell. Vilket är toppen för då är de ju ofta lättburna:D

Jag blir ofta lite varm i långärmade toppar, speciellt om det är fest med trängsel, mat och dryck, kanske dans. Jag har gärna kortärmat eller linnen, eventuellt med en kavaj/skjorta/blus/jacka över. Båda de här två tycker jag om. Den röda toppen i ett glittrigt tyg och den gröna i spets.

V-ringningen får ju extra poäng, det vet ni sen gammalt:)

Kavaj över, sa jag. Och varsågoda, här har ni en väldigt snygg kavaj. Om jag vore lite modigare skulle jag ha den exakt så som hon har, med bara en BH-topp under. Men eftersom jag ju också vill kunna ta av mig, så är det kanske en dålig ide? 😉

Snyggt med knytbandet i midjan!

Byxorna till sen då, men jösses vad jag tyckte de var riktigt, riktigt supersnygga! Den där höga midjan gör så benen ser ut att vara en kilometer långa, och de faller så fint.

Hela outfiten ovanför gör ju så att man äger stället man är på, vare sig det är festen, kontoret eller var man nu befinner sig. Andas stil🤗

Nu börjar också tiden för jultröjor. Det är ju hur roligt som helst:) Jag är inte så mycket för prilliga saker, utan föredrar när det är något man direkt ser att det är jul. Som den här tröjan, finns i vitt och blått.

Jag kan inte bestämma mig för vilken jag tycker är finast!

Sen då, man kommer hem efter julfesten, eller jobbet, skolan, gymmet, eller man jobbar hemma. Eller för den delen, varför inte jobba i riktigt sköna mysiga kläder?

Den här tunikan i velour, i en blekrosa nyans med liten polokrage och knytband nertill. (Finns en kortare variant också)

Med valfria byxor till, leggings eller byxor 😍 Även de i velour, detta ljuvliga material.

Åh de är så fina!

Sen måste jag visa en av alla de stickade tröjor som Ellos har, de har ju ett gigantiskt sortiment, av alla plagg, för alla stilar och storlekar. Den här stickade tröjan med ett klassiskt mönster i härliga färger är ju klockren.

Stor och lite bylsig i modellen, och jag blir liksom GLAD av den:)

Vi har lite kallt inne, och hela familjen går gärna runt i stickat, och det är ju också så skönt under jackan. Antingen när det är riktigt kallt ute, eller om man har en tunnare jacka. Jag har gärna en stickad tröja under en öppen skinnjacka till exempel. Älskar stickade tröjor!

Ellos har som sagt, massor. För alla, oavsett stil kroppsform och plånbok. Nu är det dessutom Black Week-priser🙌 och som om inte det vore nog, så får NI 10% EXTRA rabatt på alla Black week-priser….!

Använd koden: 419725

Ellos hela sortiment hittar ni HÄR 🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing