Okategoriserade

Förlåt!

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag borde såklart ha länkat mina fina ljusstakar jag visade igår:)

De finns här och en del är till fina nedsatta priser:)

Jag har haft mina i flera år nu, och varenda år jag packar upp dem blir jag så glad för jag tycker de är så himla fina! De finns i flera olika färger och storlekar och jag har valt att ha genomgående svarta, men med alla varianter på antal ljus. De är nätta och jag tycker så mycket om dem. Det finns ju massa andra varianter hos Cellbes också

Men jag vill protestera mot att det skulle vara hjortar…det är väl ändå renar….? 😂 Men den är fin och jag är väldigt sugen på den till mitt sovrum. Den här stjärnan har jag ute i poolrummet.

Snöflingan kanske är mer korrekt. Jag har haft den där i flera år nu, det får hänga kvar året om;) och den är fortfarande så fin. Jag har en ny också som ska sättas upp, så fort jag får feeling för det:)

Ja, glöm inte heller att det är Black Week nu som avslutas med Black Friday. Jag vet inte vad jag tycker riktigt, jag blir en aning stressad om sanningen ska fram. För man kan ju göra finfina klipp, men jag är aldrig på tårna. Så, om ni hittar något ni tror jag skulle gilla, så kan ni väl hojta till? Så gör jag samma!

Cellbes hela sortiment finns här ⭐️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing