Okategoriserade

Julklappstips!

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag tror att ni vet att det inte bara är matvaror som finns hos Matsmart?

De har lite av allt möjligt, beroende på vad som överproducerats eller inte gått åt hos andra:) Som exempelvis den här väldigt snygga Sodastreamflaskan

Den ser väldigt liten ut, men det är den vanliga storleken på en liter. Det finns också en mindre, 500 ml, den hittar ni HÄR

Jag har tvättat mina disktrasor sen … jamen alltså, sen jag flyttade hemifrån. Köper man en bra så kan man tvätta den hur många gånger som helst. De här trasorna är vassa!

Jag gillar stort, då kan jag själv klippa dem i den storlek jag gillar:) De här är lite tjockare och suger upp rejält med vätska. Vilket ju liksom är en stor del av en disktrasas jobb. Sen kan man såklart köra dem i diskmaskinen med, men jag föredrar vanliga tvättmaskinen. Det här är smart på riktigt. Istället för att slänga disktrasan när den börjar bli sunkig så tvättar man.

Finns en mer standardstorlek på disktrasa här

Och trasor till golvet här

Jag använder inte trasor till att torka golvet med nu för tiden, däremot använder jag gärna just de här tjockare trasorna i köket. Det är så skönt att hålla i riktiga trasor:)

Sen har Matsmart fått in Linnevatten❤️ från Washologi

Det här är ett kap, så köp dem och ge bort i julklapp! Linnevatten doftar fantastiskt fräsch, och man sprayar det ex. på sina kläder för att ge dem en nytvättad känsla, jag använder det ofta när jag bäddar rent, sprayar en dust på gardinen eller överkastet så doftar det fräscht i hela sovrummet. Eller på soffan, kökssoffan, ytterkläderna i hallen, över skorna:) i bilen. Doften är inte som parfym som är skarpare, utan det doftar bara behagligt rent och fräscht. De är dryga, jag fick en av syrran som har räckt hur länge som helst.

De fanns inte sådär stora när jag beställde, utan jag hittade bara en liten flaska, så måste nog in och beställa nu. Doften på den lilla är ”En doft av HONOM” vilket jag inte noterade, allt luktar gott därifrån så jag bara högg den. Barnen retas nu med att jag låtsas ha en ”honom” i mitt liv 😉

Jag kan också rekommendera doftstickorna, för oss som gillar att det doftar gott:)

Jag är känslig för dofter, det får inte vara för mycket. Överdoserad parfym är inte trevligt, men inget jag storknar av, men däremot saker som luktar illa får mig ur balans. Vi åker förbi vårt reningsverk flera gånger i veckan och vissa gånger luktar det verkligen apa. Bron där det ligger kallas i folkmun för ”skitbron”, då vet alla vilken bro man menar. Syrran och jag kallar den lite vackrare för ”Dofternas bro” 😉

Men där är det ofta kväljpanik i bilen, och eftersom det inte går att hålla andan hur länge som helst så är det enda sättet att stå ut att begrava näsan i något annat. Så här års vantarna;) Och då kan jag säga att det är trevligt med en dust av linnevatten på dem:D

Doftstickor är något jag inte haft förr, men nu älskar jag det. Jag har dem inne på alla toaletter, vi har tre.

Matsmart har just nu även lite maskiner, som mixerstav och miniblender, lite servetter, vimplar, osv. Ni kan kolla in HÄR för hela Hem och städ-sortimentet.

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing