Okategoriserade

Idag fyller jag år 😁

Jajamensan jag är född på Nobeldagen och idag fyller jag 23 år. Igen 😇

Det har jag gjort de senaste …. Öhhh fan, 30 åren 😂

Tanken var att vi skulle familjefika idag men virus ville annat, så syrran sällskapar med Covid och Janelle med nåt magelände. Eftersom Corrinda drog till Skåne också, och det i morgon är match för Lovelia och Jordan ska jobba så fikar vi nästa helg. Eller, Jimpa kommer faktiskt i kväll 🙃så lite kaffe och tårta blir det ändå:)

Jag blev väckt av kidsen som kom in och sjöng😍Det är himla mysigt! De hade köpt så fina produkter på Rituals, och Robban hade lyssnat på sin mammas klagan att det aldrig finns en jäkla tändare i huset när men behöver det, så han fixade en Zippo:)

Jag funderade häromdagen på sådana där bordständare…? Kommer nån ihåg dem? Jag minns dem från jag var liten och alla rökte, hela tiden överallt. Inte säker på att vi haft nån i familjen, kanske sett det på film bara, men en stor tändare som stod på bordet. En sån vill jag ha:)

Jack Janelle och Simon ringde och grattade😍

Han hade lite åsikter på att han fått en tandkräm i sitt paket i kalendern i morse 😎😂 På en LÖRDAG?? Skamligt 🙂 Men noga planerat av oss 🙂

Nu ska jag klä granen! Barnen är inte synliga så kanske ska hojta på dem också. Eller så klär jag den i ensamhet….? Nä sällis är kul!

Jag har också lite svårt att böja mig, för igår lyckades jag sträcka mig riktigt jäkligt i baksida lår. Aldrig gjort det sådär förr, men nån gång ska väl vara den första 😂 Det var på träningen och i en övning jag gjort massor av gånger, men nu kände jag hur hela baksida lår knöt ihop sig. Aouch! Gjorde inte superont och gör det inte nu heller men jag är helt klart rörelsehämmad. Få se om det mjukar upp sig av lite spring i trappan. Alla julsaker är nere och ska upp:)

Ha en kalasbra Nobeldag nu:) så hörs vi snart ❤️

Kommentarer

  1. Maria

    Grattis! I Danmark kan man säga att man fyller ”lyv-og-tyve” eller ”ljug-och-tjugo”, vilket ju passar på danskarnas superbesvärliga enogtyve istället för tjugoett osv. Så du blir alltså lyvogtyve idag och tillykke med det!

  2. Anna

    Grattis!! Hoppas resten håller sig friska. Blir det skidåkning för er i år tror du? Visst köpte ni utrustning? Verkade så roligt 😃

  3. Carina Karlsson Sager

    Grattis på födelsedagen 🥳 Ett litet tips på tändare: USB tändare lätt att ladda och räcker länge. Finns på Clas Olsson, Jula o dyl.

    1. G C Hemdal

      GRATTIS på 53-årsdagen. 🎈 🎉 🎊 ✨ 🚀 har redan grattat och skriver om typ åtta månader. 🎁 Får du det två ggr i december?! Det får lilla P. 😅🤣

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting