Okategoriserade

Hålla sig varm:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag vill bara puffa för en halskrage jag älskar:)

Min är några år gammal nu, den finns i marin och rostfärgad nu😍 men oj så jag använder den här!

Har man den som jag på bilden, under en tröja/kofta så ser det ut som man har en härlig polokrage på sig:) Superfint! Jag fryser ju, och när jag fryser så drar jag upp axlarna till öronen och så får jag ont i nacken. En superkass grej. Med den här så drar det inte in luft i nacken, och den värmer dessutom skönt både på bröst och rygg.

När jag är frusen och det inte riktigt räcker med en kofta inomhus så åker den här på:)

Den är rejäl så den går ner långt över bröstet utan att vara för bred så den knölar sig på sidorna. Den är ganska lös vilket är ett krav för att jag ska kunna ha den, är det för tajt får jag svårt att andas. Det klarar jag inte av.

Cellbes har fina mössor, vantar och halsdukar, HÄR hittar ni alla.

Just nu får man 25%rabatt på en hel order, koden: 2249, och det är förlängd returrätt till och med sista januari 23.

Jag älskar stickade tröjor ju, och den här tunikan har jag visat förr

Den finns också i grått och blått och jag är så sugen på att köpa en till:) Jag vet, det kan tyckas onödigt, men jag använder verkligen den här, den passar till allt. Den röda färgen är ju underbar men en i mindre julig skulle kanske kännas bättre i januari:)

Jag kan varmt rekommendera den oavsett färg, den är lång och skön, sticks inte alls, och är ganska tunn, så man svettas inte. Det är ju grejen med stickat att det gärna är för varmt. Men icke då. Den fina kragen gör min halskrage överflödig till just den här, och det är sjukt fint under jackan:)

Jag tror jag kan räkna in den här till ett av mina bästa köp ever:)

Nu ska jag städa lite! Eller kanske baka pepparkakor ….?

Vi hörs snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting