Okategoriserade

Måste tipsa er:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Ja, jag vet, ni har annat för er nu än att ila in och kolla kläder, men när ni sen sitter där, dästa av all julmat så kanske ni längtar efter ett litet tips:)

Och vem är jag att inte ge er det???

Cellbes startar nu sin Julrea!

Jag har ett tips på byxor som jag vill dela med mig av, och det är de här gröna cargobyxorna

Katastrofdåligt bild….:/ Vi kikar på produktbilden:)

Ser inte ut som samma byxa ens, men det är det! Och de är så jäkla sköna:) Jag har ett par liknande i svart också och det är verkligen ett par byxor som jag trivs i. De svarta har jag i en tajtare modell, medan jag beställde de gröna i en större för att få dem lite lösare.

Jag gillar ju fickorna på benen och jag använder dem dessutom, oftast till mobilen. Man har bättre koll på den där än i bakfickan och framfickor på dambyxor är ju ett skämt. Alla killkompisarna trycker med enkelhet ner sin mobil i framfickan, hela mobilen försvinner och de kan enkelt sitta ner ändå. Medan om jag försöker så sitter halva telefonen utanför och sätter jag mig ner så ramlar mobilen ut. Värdelöst. Jag önskar mig killfickor på dambyxorna!

Just nu kostar de 119kr!

Sen älskar jag fortfarande min rutiga jacka innerligt❤️

Corrinda köpte en precis likadan och även hon älskar den. Ja, den luddar lite, men det löser man enkelt med en rakhyvel:) Jag tycker också om att den ser en aning ruff ut, så jag bekymrar mig inte om det. Sen fick jag förvisso skäll av en av killarna när vi var ute en sjukt blöt kväll. Han fick ju låna ut sin jacka till mig när vi satt inomhus, min var inlämnad i garderoben, och sen kanske jag behöll den när vi gick vidare 😇 Det var kanske inte för att jag frös lika mycket som det var för att hans jacka var sjukt gosig med ett foder som inte var av denna värld. Han klädde dessutom rätt ok i min för den delen;)

Det är en jacka som är oversized, så man får enkelt under en rejäl tröja, jag har haft den hela hösten ända fram till när det blev -22 grader, då åkte en dunjacka fram😅

Det finns möjlighet att göra finfina klipp just nu, så när ni känner att ni behöver en stund i lugn och ro, kika in på Cellbes.

Beställer man innan klockan 12.00 den 28 december så hinner ni få kläderna innan nyår! Så då går det utmärkt att leta efter sin nyårsoutfit där mellan glöggen och julskinkan:)

Det var det!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting