Okategoriserade

Och det är dagen före dopparedagen:)

Jag är faktiskt nästan klar! Tills jag kommer på vad jag glömt förstås:) Jag ska koka risgrynsgröt och baka de där vörtbröden idag, och slå in lite paket. Säkert nåt mer, men inte så att det blir stress😅

Igår var jag med syrran och var mestadels smakråd till hennes inköp, och sen handlade vi en del mat. Det tog hela dagen. Fan vad folk det är överallt🤣 Och det mest intressanta med folk i stort antal är att de liksom tappar vissa förmågor. Som att ta hänsyn eller vänta;) Värst är det ju på parkeringarna, där vill man ju helst inte vara.

Men överlag kändes det ändå ok med folk, förutom på just parkeringen då.

Idag har jag startat med ett HIT-pass, smart eller korkat återstår att se, jag har inte kört ett sånt högintensivt pass på evigheter. David kallar det Number of the beast, djävulens egna pass;) Med tolv minuter i varje zon, tre stycken zoner och sex repetetioner av tre övningar. Som då alltså blir 666😜the number of the beast.

Jag hör vad ni säger också om reklamen på sidan.

Jag kan INTE göra något åt det. Jag tycker inte det är fint, men det är som det är. Reklamen ger mig en viss inkomst, så jag är ändå tacksam att den finns där, och jag hoppas att ni har överseende med det. Jag hoppas att det är något nytt de testar, för det är rörigt som fasen, det håller jag helt med om. Reklam är vad som finansierar mycket när det kommer till bloggportaler, så det är liksom oundvikligt. Men fult. Men bra:)

Nu ska jag snart dyka in i duschen! Jag fryser lite när alla svettig anländer torkat…. Sen kanske försöka starta med bakandet, risgrynsgröten står i crocpoten och myser redan. Jag hävde i en dubbel sats, aldrig gjort det förr, så det kan sluta med förskräckelse men jag håller tummarna att det går bra!

Sen behöver jag åka till Ica för att hämta paket, eller om nån av kidsen skulle iväg kanske. Det är också fredag men blir inga tacos….:) Hahaha, kors i taket men jag lyckades sälja in just risgrynsgröt, vörtbröd med julskinka på (köpt i skivor) och en julfilm i stället för det.

Nu står Corrind såhär och hovrar, hon vill att jag ska gå iväg från bordet så hon kan slå in julklappar till mig:) Och vem är jag att krångla?😂 Jag kör duschen! Ha det bra, vi hörs snart:)

Kommentarer

  1. Marie

    Förstår att reklamen genererar inkomst , men den är ju så konstig o flyter omkring i inläggen ? Det är ju det som förändrats . Men säkert meningen att man ska klicka på på reklamen som någon skrev

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det tror jag inte, för ett klick gör inte någon inkomst. Det är säkert nåt som testas, det brukar vara konstigt i början för att sen bli bättre. Företagen vill exponeras så mkt som möjligt, men fel-klick är inte deras primära mål. Jag kan inte göra något åt det, som sagt🤷🏼‍♀️

  2. Malin

    men varför i hela fridens namn ge dig ut bland folket dessa dagar över huvud taget? Vi nätbeställde mat som jag hämtade i onsdags kl 11. redan då var det så mycket bilar på parkeringen att jag höll på att spy. Sen lämnade jag stan o sätter inte min fot där igen förens jag måste. dvs kylen behöver fyllas på eller svärmor bjuder på gröt.
    reklamen är jobbig. den hoppar och far o rätt som det är har man i scrollandet råkat klicka på nåt man eg inte ville. Men det är väl det som är meningen, att man ofrivilligt ska hamna på deras sida. ibland är det så många reklamer på rad också så man knappt vet om kan är kvar på din blogg eller hamnat nån annanstans. jag vet att inte du kan göra nåt åt det, men de som bestämmer kanske läser här, annars får du gärna skicka vidare.

    1. G C Hemdal

      Jag och killen har efter tips från tv 📺 varit hos Svenska kyrkan ⛪ idag och hämta varsin ganska proppfull kasse och jag fick dessutom ett presentkort på Willys på 500:- allt för att denna gången betalade Mats Michael SJÖBLOM INGENTING!!!!!!!!!!!!!!! Och det skäms vi inte ett dugg för. Den som skall skämmas är han!!!!

    2. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har tyvärr inget att säga till om där. Bara gilla läget, för er och för mig:) Att jag ger mig ut beror på att jag behöver handla typ varannan dag, finns inte kylskåp stora nog för att förvara bara den mjölk vi gör av med på en vecka. Jag gillar inte helt att beställa hem ”vanlig mat” för jag tycker jag missar så många bra grejor då:D Jag handlar mkt efter vad jag ser, som är på erbjudande eller kampanj eller bara ligger där. Det är lite min inspiration:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting