Okategoriserade

Dags att kolla in reorna :)

Reklam och annonslänk är Parfym.se

Sådärja, dags för mellandagsreor:) Jag har suttit en lång stund nu och beställt från Parfym.se, lika bra att fylla på lagren när det är bra priser:)

Barnen hade också önskat sig massor av just makeup, hårvård, parfym osv och det låg så fint under granen 🙂

Lovelia önskade sig och fick ”parfym, nån som luktar gott.”

Jag gillar när jag får vara med och bestämma lite när det gäller dofter för jag personligen tycker att unga tjejer ska dofta lätt, friskt och fräscht. Inte tunga myskdofter a la Östermalmpensionärer:) Jag menar absolut inte att de doftar dåligt, men den där tunga parfymdoften funkar sämre på ungdomar.

Ralph Laurens Big Pony 2 women doftar fräscht och är en favorit som Lovelia gillar.

Mitt bidrag var den parfym som alla tjejerna haft någon gång under sin ungdom, nämligen Christina Aguilera Det är verkligen en doft jag kan rekommendera, och till ett skapligt vettigt pris.

Sen önskades det Body mist och jag hoppades att Paris Hilton skulle vara fin.

Det var den😅lagom, ni vet. Unga tjejer och killar slösar ju gärna på doften och då är det najs om de inte stinker:) Den här gillade jag så pass att jag kan gärna gå ner och låna lite 🙂

Sen önskades det öven concealer, och Nyx produkter är alltid bra.

Mascara är alltid ett säkert kort och jag tror jag slog in fem stycken 🙂 Lumene är ett annat bra märke till vettiga priser, den här Cc krämen har flera av tjejerna. De ser vad de andra har och vill ha samma helt korrekt 🙂 Just nu ett finfint pris 🙂

Till er som gillar färg på läpparna skulle jag vilja rekommendera det här setet

Det innehåller fyra fullstora produkter, låt mig kopiera:)

BROWN W/ PINK UNDERTONES – Ett sortiment bestående av fyra läppprodukter i full size tillverkade i Truffle’s brun/rosa nyans.
Liquid Matte Lipstick: Mycket pigmenterat, long wearing, flytande matt läppstift som appliceras som en krämig vätska men torkar till en matt finish. Känns både bekvämt och flexibelt på läpparna.
Läppglans: Högglansigt, högpigmenterat läppglans med en mjuk och silkeslen känsla. Alltid glossy. Aldrig klibbigt. Sammetsmousse Läppstift: Ger maximal färgavkastning med en mjuk matt sammetfinish. Känns både bekväm och flexibel på läpparna
Lip Liner: Krämig, slitstark läppenna som ger en icke kladdande hög täckning med matt yta. Säkra locket för att förhindra torkning.

Jag har flera läppglans av det här märket, för jag försöker verkligen tycka om att ha färg på läpparna. Det sitter perfekt, flyter inte ut eller kladdar, bland det bästa jag testat faktiskt. Men jag tycker jag ser så löjlig ut😂 Jag jobbar på det för på andra är det ju supersnyggt! Priset är alltid ok, men just nu extra trevligt ju:)

Sådär, det var dagens skönhetsinlägg:) In med er och kika själva, hela sortimentet hittar ni HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting