Okategoriserade

Fryslorten:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag fryser idag. Jag har varit och tränat och det gick bra, och sen duschat och tvättat håret. Jag fönar sällan håret utan det får självtorka, vilket brukar ta en kvart. Eller en halvtimme på sin höjd. Men idag är det fortfarande fuktigt efter ett par timmar. Det beror väl på att det är en aning kylig inomhus kanske:)

Lösningen heter som alltid kaffe, men även stickade tröja. Som den här koftan😍

Den är i ullmix, vilket jag inte alltid vågar mig på. Men den här var så fin att jag tänkte att jag testar! Och, den sticks INTE. Den är tunn så den går enkelt in under jackan också, men värmer så gott. Jag har tittat på den så länge, men tvekat just pga att besvikelsen skulle bli så stor om den var stickig:) Det ångrar jag ju nu, men å andra sidan så är den nu på rea:D Det är en så nätt kofta att den funkar till det mesta. Superfin så här till jeans, och lika fin nu när jag sitter i ett par stickade leggings;)

Jag älskar ju stickade tröjor men med tiden så blir de ju lite skamfilade. Jag har tvättat mina massor av gånger och på vanliga program så det är till stor del mitt eget fel. Många har hängt med under småbarnsåren och då blir ju ens egna kläder smutsiga på ett sätt som de inte bli längre. Ingen upprapad bröstmjölk på axlarna, inga snoriga näsor som gnids av mot ens mage, inga smutsiga små fingrar som rycker och drar i en. 🤣 Det är enklare att vara varsam med sina plagg när man inte utsätts för småbarn helt klart.

Min tanke är därför att jag ska byta ut de gamla godingarna som faktiskt mest ser skabbiga ut, mot nya älsklingar. ”Problemet” är bara att det finns väldigt mycket jag tycker är fint:D

De här lite längre tunikorna är superfina.

Även de i ullmix så jag tror att de är liknande min kofta. Både snyggt och behändigt med dragkedjan i fram.

De här öppna knytcardigansen är också i ullmix 😍 En cardigan är ett superplagg tycker jag, funkar alltid, till allt.

De är ju i samma mönster som min längre tunika som jag haft så mycket hela hösten.

Dock nästan alltid med de fula stickade långkalsongerna till så jag har inga bilder:) Vet att jag lagt upp många stories på instagram med den på dock:) Det är samma där, ullmix, och tunn så den passar under jackan. Det är ju väldigt knöligt att ha tjocka tröjor under, speciellt som den jacka jag oftast har är rätt tajt i ärmarna.

Tunikan finns i flera färger och jag tänkte efter så noga innan jag valde den röda.

Den är ju lite julig, men samtidigt så känns den varm och glad. Kanske att jag idag valt den grå, eller blå:) Men jag tänker att den är vintrig och den kommer få hänga med hela den kyliga perioden.

Doris fick en tröja hon med, en hundtröja🙂

Hon fryser när det är kallt ute så hon har flera stycken olika. Den här hade fördelen att vara väldigt enkelt att ta på och sen satt den på. Ibland lyckas hon kliva ur dem om de är för stora i benen, eller så är de lite för låga i halsen. Den här är jättefin:) (Hon ser olycklig ut, helt rätt, men det är för att jag satte henne på bordet. Hon vet att hon inte får vara där😜) Hundtröjan kostar bara 74kr nu:)

Stickade västar är inte min grej, men om det vore det så skulle jag passa på nu, för oj så bra pris, bara 89kr och flera färger.

Det är väldigt snyggt tycker jag, men själv känner jag mig utklädd och obekväm🙈 Barn av 70-talet kanske…men de tajta pullovrar och sticksiga saker som var då…

Ännu fler tunikor jag suktar efter:

40% off där, så priset är mycket roligare nu:)

Jag måste ju också slå ett slag för den fantastiska fuskpolon som det hette på min tid, numera går den under det intetsägande namnet: stickad krage

Värmer fint över bröstet också, den går ner en bra bit både i fram och bak. Min är grå men den finns nu i rost😍

Den här har jag haft så mycket i vinter, även det här är ju ett barndomsplagg, och extremt praktiskt. Jag har min på även inne, för jag brukar stoppa in den under tröjan jag har:) och då ser det ut som en polotröja:)

Till sist, den här stickade tröjan med polokrage 😍

Jag tycker den är så sjukt snygg!

Finns också som klänning, lika fin den. Mönstret och färgerna tilltalar mig så makalöst 🙂

Och polokrage som ser lagom lös ut, tillräckligt för att smita åt men inte så man blir strypt:) Klänning eller tunika, jag skulle lugnt använda den med byxor under:)

Jamen ni ser ju, det finns massor att välja bland, som vanligt. Cellbes har ju också storlekar från 34-64 så det finns för de flesta 🙂 De har fortsatt superbra rea på många fina grejor, letar man lite så hittar man suveräna godbitar. Jag ska ägna en stund nu åt att kika runt där:)

Hela sortimentet hittar ni hos Cellbes

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Har inte alla det kallt inne nu ..? 😬 Men ja, vi har det ofta skapligt svalt inne. Finns ingen anledning att ha varmt så man svettas, det går fint med att ta på en tröja. Och tofflor, för golven är kalla 😅

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Jag tänker att alla solidariskt kan spara lite på elen🤷🏼‍♀️ jag har också fast pris men känner att jag vill försöka dra mitt strå till stacken:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting