Okategoriserade

60+30% rea:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Haha, men ja!! Nu är det 60% rea, men dessutom YTTERLIGARE 30% på rean.

Vilket ju är alldeles för mycket siffror för att jag, med dyskalkuli ska fatta nåt😂

Men, det är jäkligt bra priser på rean!

Exempelvis detta:) Fyndläge, speciellt om man har lite tid att kolla runt.

Det är även 25% på underkläder, så där kan man med fördel kika in.

Jag tycker de här är fina …

Men jag kan fasen inte för mitt liv begripa varför man ska ha halva rumpan utanför? Speciellt som det är en skapligt rejäl trosa framtill🤪 Jag kan inte ha sådana, vägrar ha obekväma underkläder🤷🏼‍♀️ Men till er som tycker det är bekvämt är det bra pris 🙂 och trepack:)

Och det finns massor av trosor helt i min smak med 🙂 så jag gnäller verkligen inte.

De här exempelvis har jag flera av, kanonbra!

Jag måste också återigen rekommendera de här korta linnena

Jag tvekade för jag gillar inte magtröjor, men sen kunde jag inte motstå när de var nedsatta. Och jag älskar dem! Jag har gärna högre midja på byxor och då blir de här perfekta. De åker inte upp heller utan håller sig på plats. Dubbelt tyg i fram 👌🏼

Pyjamasen finns kvar i storlek 50-52 och kostar nu 244kr, det är halva priset. Jag älskar den, tvättar och använder, repeat🤗

Sen kommer ju nyheterna nu 🤗 Jag har inte riktigt hunnit kika där så noga än, mer än att jag sett några plagg som lockar som de här jeansen med hög midja och bootcut. I svart för min del, men jag visar de ljusare 🙂

Det finns många snygga jeans just nu, mina favoriter är ändå fortfarande favoriter 😍 Jag älskar dem!

Har de i både svart och mörkare blått, och i lite olika storlekar. De sitter lite olika beroende på storlek såklart men alla är lika sköna. De jag har i en aningen större storlek är jeans som jag lugnt kan ha hemma när jag behöver vara något mer proper än stickade långkalsonger 😂 De är så jäkla sköna 🙂

Jag ska kika mer så återkommer jag snart med tips!

Cellbes hittar ni här:)

Kommentarer

  1. Avatar photo
   familjenannorlunda

   Hm… jag har inte så bra koll på det längre. .. men Årsta är fint, Löten bodde jag i förr och då var det bra, kanske lite stökigt nu, men inte värre än nån annanstans. Riktigt bra är det i Luthagen, äldre lägenheter oftast. Finns några bostadsrätter här ikring med, och i Nåntuna är det bra medan i Sävja skjuts det massor. Dock ett fint område:)
   Salabacke, Årsta och Främre Luthagen är nog mina bästa rekommendationer:)
   Nämn ett specifikt område är det enklare att säga något 🙂

   1. Sofie

    Nja. Har ingen koll egentligen 😅
    Dottern ska ev jobba på Slu.. och har liksom ingen koll på hur det ligger i förhållande till hyfsat boende.
    Tack för ditt svar ✨

    1. Avatar photo
     familjenannorlunda

     Isf är alla de jag sa rätt långt ifrån, bättre kolla Sunnersta, Rosendal och möjligen Valsätra och Gottsunda, de sista är stökiga som fan på sina ställen men hur fina som helst på andra. 🙈

    2. Sandra

     Det finns bostäder inom området för slu i Ultuna, vet dock inte hur tillgängligheten är och prisbilden.

     Annars är Ulleråker fint område med gångavstånd till slu/sva. Där är det mest bostadsrätter.

 1. Malin

  Nej jag fattar inte heller varför man ska ha massa trosa uppe på ryggen men inte nere på rumpan? bikinis är ju också så nuförtiden. omöjligt att hitta en ”normal ” bikinitrosa som inte åker in i rumpan, men inte är boxermodell.

  1. Avatar photo
   familjenannorlunda

   Jag undrar så… tjejer hävdar att det är bekvämt… men hur kan det vara bekvämt med saker som åker in i rumpan ..??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing