Okategoriserade

Djungelboken the musical🌮🍌🐒

Jösses vad bra den var! Jag hade extremt höga förvÀntningar för alla musikaler som Dröse&Norberg gör Àr svinbra. Det Àr sÄ hÀrligt nÀr barnen i publiken tas med i showen, utan att det blir barnsligt!

Även de vuxna Ă€r med pĂ„ noterna och tjoar och tjimmar och det var mycket klappa i takt med sĂ„ngerna.Underbart!
Jamie och jag Äkte tÄg till Stockholm, Robban körde oss till centralen hemma, och sen hann vi precis pÄ ett tÄg, jag hade siktat pÄ det efter, men sen noterade jag att det som gick en kvart innan var 50kr billigare, och dÄ blev jag snÄl:D Jag gillar inte att betala mer för samma sak som gÄr att fÄs billigare;)

Vi satt pÄ ovanvÄningen och jag halvsov medan han kollade pÄ TikTok. Att resa med barn har aldrig varit sÄ enkelt som nÀr de Àr sÄ hÀr stora;) Vi kom fram och messade Janelle för att höra vad de var, och strax efter sÄ kom de. Hon hade preppat med mellanmÄlsmackor till dem, och sÄ lyckades hon glömma dem pÄ jobbet, sÄ det blev in pÄ Coop.

NĂ„gon gĂ„ng sĂ„ har jag lyckats köpa en biljett i SL-appen, som jag inte aktiverat. Jag har ingen aning om nĂ€r, eller varför, men det lĂ„g en dĂ€r, sĂ„ jag köpte en till Jamie. Men Hörrni, det kostar 26 kronor att Ă„ka tunnelbana, en enkelbiljett. Är inte det rĂ€tt dyrt? Nog för att man kanske kan Ă„ka lĂ„ngt men Ă€ndĂ„, jag tycker det Ă€r svindyrt. Kan ha fel pĂ„ priset ocksÄ . 🙈men tyckte det var dyrt iaf.

Det var SÅ TRÅNGT! SĂ„dĂ€r som man ser pĂ„ film nĂ€r de fĂ„r anvĂ€nda skohorn för att ta sig ombord, och sen behövde man inte direkt hĂ„lla i sig, för folkmassan tog emot. Jag kan inte kalla det för fobi, för det Ă€r det inte, men jag Ă€r inte helt nöjd med att vara bland sĂ„ mycket folk. PĂ„ konsert, ja, för dĂ€r Ă€r alla vĂ€nda Ă„t ett hĂ„ll;) men inte annars. Jag ser bara ett scenario framför mig dĂ€r nĂ„got hĂ€nder, folkmassan fĂ„r panik och springer, sĂ„ folk trampas ner och det blir kaos och elĂ€nde överallt. Jag kan vĂ€l inte vara ensam om det? Brrr.

Jack som Àr tre Àpplen hög stod dÀr bland massa vuxna och var vÀldigt charmig, han charmade alla:) Vi skulle bara nÄgra stationer sÄ snart fick man kliva av, tacksamt nog. Göta Lejon ligger nÀra tunnelbanestationen sÄ vi var snart dÀr. VÀldigt tidigt, det öppnade fem och vi var dÀr kanske kvart över. Men, lika bra det, sÄ vi gick in och passade pÄ att gÄ pÄ toa och sen höll vi oss i ett hörn för att vara ute vÀgen för folk:)

SĂ„ fort man fick gĂ„ in i salongen gjorde vi det och satte oss. Sist hade vi platser vĂ€ldigt nĂ€ra scenen, men nu lĂ€ngre bak. Det Ă€r skönt att sitta en bit ifrĂ„n samtidigt som det Ă€r vĂ€ldigt hĂ€ftigt att vara vĂ€ldigt nĂ€ra
sĂ„ jag kan inte sĂ€ga att nĂ„got Ă€r bĂ€ttre Ă€n det andra:)

Japp, man Àr aldrig för ung för att kunna V-tecknet:)

Folk droppade in, och som alltid sĂ„ kan nĂ„gra inte hĂ„lla tider
;) Jag Ă€r vĂ€ldigt noga med det, och kommer jag försent sĂ„ Ă€r jag oerhört stressad. Det hĂ€nder ju oss alla, men jag försöker alltid undvika det för jag tycker det Ă€r sĂ„ respektlöst. Mot andra mĂ€nniskor och deras tid. Men överlag kĂ€nns det som att folk inte Ă€r som jag hĂ€r, utan det lallas in i sista sekunden. Eller till och med efter att det börjat. Gosh, det klarar jag inte av för egen del. 😬

Musikalen började och redan frÄn början sÄ kÀnde jag hur mungiporna pekade uppÄt:D Man blir glad av det hÀr! Det Àr inte en kopia av vanliga Djungelboken utan det Àr egen regi, och egen musik. DrÀkterna var fantastiska. Direkt frÄn Broadway sa de och det kÀndes verkligen sÄ:) Det hÀr Àr ormen Kaa:)

Och vad sĂ€gs om Shere Khan 😍

Alla barn som Ă€r med – Vilka jĂ€kla stjĂ€rnor! Jag Ă€r sĂ„ imponerad av hur duktiga och naturliga de Ă€r dĂ€r uppe pĂ„ scenen. De dansar och sjunger och skĂ„despelar, medan jag knappt kan gĂ„ och tugga tuggummi samtidigt 😉

De vuxna Àr sÄklart hur duktiga som helst de med:) Som apornas kung sÄg vi Sean Banan, som rev ner jubel bara han visade sig, han Àr ju jÀkla rolig:)

Jag fick lite tÄrar i ögonen nÀr Baloo sjöng för det var sÄ vackert och nÀr de visade upp skyltar med att Shere Khan makes the jungle great again var det svÄrt att inte skratta gott:) Inget fÄr mig pÄ sÄ bra humör som lite ironi;)

Jag vet att det Àr lite dyrt att gÄ och se musikaler, men om ni har möjlighet, sÄ se den hÀr! Kanske ge biljetter i Alla-hjÀrtans dag present, eller födelsedagspresent eller sÄ.

Jack Àr fyra Är och han satt som ett ljus hela musikalen, och Jamie som Àr 11 frÄgade om vi kunde se den igen, och om Dröse&Norberg snart skulle göra en till musikal. Han Àlskar dem, sÄ kaxig och störig som han ÀndÄ lÄtsas vara;) Jag och Janelle var minst lika roade vi, det Àr ett lyckopiller:)

NÀr det var slut sÄ tog vi oss enkelt och snabbt till centralen med tunnelbana, och sen hade vi sÄn tur att det gick ett tÄg precis sÄ vi hann med det hem. Jag hade inte kollat utan tÀnkte att vi kommer garanterat missa och fÄ hÀnga dÀr en halvtimme/timme till nÀsta kommer, men det klickade perfekt.

SÄ skönt! PÄ stationen hemma vÀntade Robban, som samtidigt hÀmtat upp Lovelia och en kompis frÄn deras baskettrÀning. De slutade 21 och vi kom in 21.15 sÄ Àven dÀr var det vÀltajmat.

VĂ€l hemma sen var jag sĂ„ trött! Helt slut, det tar pĂ„ krafterna att vara pĂ„ vift;) Jag och Robban satt och kollade pĂ„ Marko&Irma, dĂ€r Markoolio bygger hus Ă„t sin mamma. Jag Ă€lskar hĂ€rmed honom, för han Ă€r sĂ„ fin med sin mamma:) Jag Ă€lskar deras jargong och hur hon kallar honom för ”JĂ€vla unge” nĂ€r han Ă€r 47 Ă„r. För övrigt har jag alltid trott att han Ă€r Ă€ldre, eller jĂ€mngammal med mig
.men tydligen inte dĂ„đŸ˜œ

Jaja, Djungelboken ger sig ut pĂ„ turnĂ© nu, kolla om de kommer till en stad nĂ€ra er, och se den om ni kan❀

Kommentarer

  1. Karin

    Kul med musikal đŸ€—
    Men jag sĂ€ger bara Marko & Irma đŸ«¶đŸŒđŸ˜đŸ«¶đŸŒđŸ˜đŸ«¶đŸŒ

  2. Mia

    Det Ă€r biljetterna för barn och pensionĂ€rer som kostar 26 kr. Vuxna fĂ„r betala 39 kr för en enkelbiljett pĂ„ SL…

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      AhađŸ˜‚Ă€nnu vĂ€rre ju! Jag hade ju redan köpt en biljett, och pĂ„ hemvĂ€gen köpte jag nĂ„n gruppbiljett sĂ„ noll koll pĂ„ priset :/

    2. G C Hemdal

      Markoolio Ă€r född 750101 alltsĂ„ fem Ă„r en mĂ„nad efter dig. SL Ă„rskort pensionĂ€r över 7.000:- 🙀

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting