Okategoriserade

Lite annat än mat, men ändå smart :)

Reklam och annonlänk för Matsmart

Jag tänkte visa er lite av varje från Matsmart, som inte är mat:) De har ju massor av annat också, som kommer och går allt eftersom hur de får in överskott. Som skönhetsgrejor exempelvis.

Ögonbrynspenna för 25kr??? What?

Jag har tidigare inte använt penna så här utan haft en färgkaka och en pensel. Men det här var så bra pris så jag klippte en och jäklar! Asbra:) Man skruvar upp spetsen så den ligger skyddad och bra, och man behöver aldrig vässa den och bli av med halva pennan:) Borsten är mycket bra att borsta igenom brynen med också, den kommer jag aldrig kasta, blir till att spara den när pennan är slut.

Kanske en kroppsolja för 19kr?

Jag är värdelös på att smörja in mig, jag jobbar på det, och har i alla fall kommit så långt att jag använder upp de krämer jag köper. Men, då kommer det lilla mankemanget, de är slut. Och då köper jag inte nya och så är vi tillbaka på ruta ett. Igår var jag tvungen att visa benen för en läkare, jag hade rakat dem i alla fall;) men missat att smörja in så det var ju torrt och fnasigt…oh thats lovely:/ Oljor tycker jag mycket om, både till håret och kroppen, det känns lyxigt på nåt vis:) Och priset!

Så här års, eller för den del året om känns det som, så behöver man boosta immunförsvaret. Jag har inte testat det här, men vill man göra det är det ju ett ruggigt bra tillfälle nu. Immune Elixir

Det innehåller bland annat chaga, det är den där svampen som är fullproppad med nyttigheter👌

Sen hittade jag också CCS Fotmousse

Den har jag använt länge. Jag har inga problem alls med mina fötter, hudmässigt, de är släta och fina och utan sprickor. Alltid varit, det är väl kanske för att kompensera allt som gör ont😂 Uttrampad hälkudde, nervsmärta och sånt;) Jag vill gärna att de förbli så och den här brukar jag smörja in fötterna med när jag får lust att piffa lite. Och inför sommarsäsongen som anas långt där framme är det tid nu att börja preppa tassarna.

De här kylpåsarna ska jag beställa och lägga i Lovelias basketväska.

Man tar sönder den inre påsen när man behöver den, då startar en reaktion som gör den kall, så perfekt ju att ha med sig. Jag satt på matchen i helgen och försökte komma ihåg att köpa kylspray till henne, men det här är ju nästan ännu bättre. De vrider till knän och fötter hela tiden i basket. Bandage och tejp och något att kyla med behövs verkligen.

Det finns fortfarande kvar en del Pierre Robert kläder så passa på!

De här trosorna var underbara. Satt lika bra under träningstightsen som jeansen. Jag HATAR ju underkläder som man måste rätta till, och trosor som åker in i rumpan kastar jag direkt.

Titta på priset…tre för 99kr!

BH:n köpte jag ett flera stycken av och tjejerna älskar dem! Jag med, det är en ofantligt skön vardagsBH, stadig utan att vara hård och obekväm.

Just Pierre Robert återkommer ganska ofta, och då passar jag på, jag har köpt massor av ullunderställ till pojkarna när de var mindre. Och nu strumpor.

Glöm alltså inte att kika på hela sortimentet när ni besöker Matsmart, det är alltid värt det. Bara man räknar lite på de varor jag visat ovan så inser man hur jäkla mycket pengar man sparar på Matsmart❤️

Jag älskar ju också att lådorna kommer HEM, jag behöver inte ens hämta dem på ICA:) allt är en enda stor Winwin med Matsmart.

Glöm heller inte Dagens deal! En utvald vara till om möjligt ännu bättre pris:D

Matsmart finns här

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting