Okategoriserade

Vårligt:)

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har en väldigt förkärlek för pasteller:) Jag har med glädje klätt mina bebisar i ljusblått och rosa, och just de två färgerna är ju ljuvliga. Därför kunde jag absolut inte låta bli när jag såg den här lite mer våriga stickade tröjan.

En kortare variant med bred mudd nertill, och även i ärmarna. 100% bomull och GOTS-certifierad, som innebär att det är bättre miljöval helt enkelt. Från odling till färdigt plagg 👌 Den finns i tre olika färger men den här är favoriten för mig.

Jag har haft den ett tag, men tog på den för första gången en dag i förra veckan när solen sken, fåglarna kvittade och jag kände lite vårfeeling☀️ Den är så fin! Den har ju också fördelen att det inte går maskor i den när katterna kommer och gosar:)

Samma med den här rosa som jag haft länge nu, den använde jag väldigt mycket i somras. Supersnygg under en jeans- eller skinnjacka med huvan, eller bara som den är. De här lite kyligare dagarna/kvällarna räcker det ju utmärkt med en tunn tröja över linnet/tishan.

Enkla att tvätta också:)

Framför allt NU, såhär års, så är mitt pastellbegär som störst tror jag, jag längtar efter våren och värmen och det blir ett sätt att komma dit. Jag vill ha rosa gardiner och ljusblå påslakan, ljusgröna kuddar och syrenlila plädar:) Jag brukar försöka hejda mig, och i alla fall hålla mig till en färg.

Det här mönstret på gardin har jag, fast i sån där variant som man rullar upp. Jag har likadan med fåglar med tomteluva på julen 😍 den är så himla fin!

Hissgardin heter det ju:) Den fanns i lager fortfarande , Här jag har haft den i flera år och ledsnar aldrig:)

Ser att den inte täcker hela fönstret, det är mitt fel, jag drog i den lite för att fota🙈 vanligt vis går den precis utanför fönstret:)

I mitt andra, stora fönster som går från vägg till vägg i vardagsrummet har jag de här gråa

Mina har dock knytband upptill, vilket är knöligare än med vanlig kanal:) Fönstret som de här sitter i ligger ut mot poolrummet/uterummet och det tar en hel del ljus, därför vill jag ha så tunna gardiner som möjligt men som ändå går att dra för när solen ligger på och nån vill se på TV:)

Jag såg att Cellbes nu öppnat upp sin Fyndlåda igen! Alltså den får ni inte missa, det kan ligga så mycket fynd där och bara vänta. Jag hittar alltid saker som jag inte haft råd med, eller velat prioritera där, nedsatta.

Vill man kan man hitta mina snygga och sjukt sköna cargobyxor

Jag har dem i svart dock, men det syns inte så bra, så visar de i ljust:)

Riktiga favoriter, och kostar bara 199kr nu, så in och kolla Fyndlådan mer er nu:)

Hela Cellbes sortiment finns HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting