Okategoriserade

Not a bad hairday!

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag såg att de har 20% på utvald hårvård på Parfym.se och eftersom jag nästan har slut på min magiska hårolja så blev jag superhappy 🙂

Jag älskar ju Moroccan Oils hela sortiment 🙌🏼det finns inget som är dåligt.

Håroljan först, om man bara ska ha en produkt från Moroccan Oil så är det den. Den är dryg, luktar svagt men underbart, jag har flera gånger haft folk som snosat mig i håret när jag använt den, på allvar alltså. Den reder ut, gör håret glansigt men absolut inte flottigt, håret torkar också snabbare. Jag brukar ta den i topparna och sen längderna. Så kammar man igenom håret så den fördelar sig och har en flawless look:) Funkar i både vått och torrt hår, suverän att ta i lite om håret är flygigt och elektriskt.

Schampoo och balsam har jag köpt två små flaskor av, för det tar emot lite att betala massor för det. Inte för egen del, för jag klarar av att ta lite av produkten, det räcker ju, men kidsen tar handfullar😬 Men de här små var också för att jag behövde ha mindre flaskor att lägga i min necessär:) De är kalasbra! Jag hade inte testat de förut, och ville göra det innan jag köpte stora flaskor, men köper man större så finns det pump, det gillar jag:)

Root Boost är ju som namnet säger en spray som ger volym. Mycket bra den med. Lovelia har lockigt hår, och till henne har jag köpt fler av de produkter som är anpassade för det. Jag som inte är lockig, önskar ju av hela min själ att jag var det, och hon avskyr det såklart 🤷🏼‍♀️

Min älskade borste är den bästa jag någonsin haft, och det vill inte säga lite:)

Den reder ut enkelt och tydligen är det nåt keramiskt i den som gör att håret torkar snabbare och nåt joniskt gör håret slätt 🙂 Jag vet inte hur det funkar men jag vet att mitt hår är fint när jag använder den. För ett tag sen hade någon ”lånat” den och jag fick panikleta efter nån annan borste. Jag har ju ett gäng och ingen var bra :/ Har man väl testat den här duger inget annan. Den finns i en rund variant också.

Behöver man något som håller ordning på lockarna finns det flera produkter till det med. Jag rekommenderar er att kika in, 20% är inte fy skam:)

Här finns hela Parfym.se sortiment 🌸

Kommentarer

    1. Camilla

      Carola har ingen förvaltare som ger henne ”veckopengar att leva på. Dom flesta vuxna hanterar sina pengar och ekonomi själva. Förvaltare är ju nåt en har när en av nån anledning inte klarar av att hantera pengar eller ekonomi.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting