Okategoriserade

Ska på Soultrain:)

Ikväll är det återigen dags att svänga de lurviga, det ska bli kul:) Jag har en del som måste göras innan bara så egentligen hinner jag inte sitta här. Men det gör jag:)

Alldeles snart ska jag iväg och handla, det har blivit lite av en ångest. Jag har alltid haft bra koll på priserna och att liksom betala i många fall dubbelt så mycket för en vara… det tar emot. Hushållsost som jag köpte för 69kr/kilot kostade 121kr/kilot sist…. Nope. Det blev leverpastej i stället:) Samma ask som vanligt hade bara ökat 2 kronor eller nåt.

Jag orkar verkligen inte med att nån ska säga något om det, sist jag skrev om att allt blivit dyrare kom nån och levererade nåt drygt om att jag klagade. Men ALLA känner väl av inflationen? Det är ju kännbart för de flesta. Om inte, berätta det inte för mig:) I alla fall, jag måste handla, köpte 5 liter mjölk i onsdags och den var slut igår. Sportlov i all ära, men jag måste skaffa en ko! Kan man ha en kossa i trädgården? Den skulle kunna få stå i friggeboden, eller kanske i poolrummet om man lär den gå ut och bajsa;) En ko, och ett gäng hönor, så är man hemma sen;)

Jordan frågade mig igår om jag inte kunde göra ost också, eftersom jag ju bakade bröd hela tiden;) Jag vet inte, men tror att det är knepigt att göra ost, plus att det tar tid? Kärna smör slog jag i dem att jag gjort, för jag köpte smör i foliepaket, alltså typ Bregott, och lade det i en glasburk för att hålla det fräscht:) Men något jag faktiskt gjort på riktigt är att trycka ner vitlöksklyftor i jorden. Och de växer ju i raketfart.

Det här är för några dagar sen, nu räcker de upp till överskåpen:)

Jag hade en blomma här i, som jag kanske råkat glömma att vattna, så när jag kastade den tänkte jag att jag lika gärna kunde testa, hade vitlökar som fått gröna strån redan. Eftersom jorden var torr och tråkig så blandade jag ner lite kaffesump för det har jag hört är bra. Tydligen funkade den iaf:) Jag klippte av stråna igår och hade dem i en omelett, det var ju himla smidigt. Hacka/riva/pressa vitlök är ingen direkt favorit men att klippa strån var enkelt:)

Pyssliga jag:) Jag tycker det är roligt att pyssla med sånt här, men har verkligen inte haft varken tid eller ork på massor av år. Kanske är det för att barnen är stora som det pyssliga vaknat till liv? Vore ju kul om städgenen kunde aktiveras också, men det är klart… den kanske aldrig funnits;)

Igår satt jag ju på zoom-möte hela dagen och sen kunde jag gå ut och skotta. Inget konstigt med snö i februari, men de här stora pendlingarna i temperatur är ovanliga. Ena dagen strålande sol och läge för att ligga och sola, andra dagen snöstorm och minusgrader🤷‍♀️

Sellman är inte överförtjust i snön;) Ser ni hur han lyfter foten? Det är höga knän som gäller när han går ut:D

Nej, Hörrni, tack för att jag fick snacka lite, nu ska jag göra mig i ordning för Citygross 🙂 Ha en finfin fredag ❤️

Kommentarer

  1. Ewi

    Köp efter reklambladen. Willys hade extrapris på smör och Lidl på hushållsost. Lite pyssligt med Lidl eftersom man gärna ska va där tidigt annars är allt slut, men deras grönsaker är oftast också billigare än övriga kedjor.

  2. Madelene

    Kolla annonsbladen från andra butiker, ibland är vissa saker billigare på andra ställen, vet att Lidl säljer hushållsost för 89kr/kg denna veckan om jag inte minns fel 😀

  3. Maja

    Dessa tider kräver omtänk i hur man ska handla billigt😀 Köpa 10 kg ost när den är billig och ha ost i flera månader. Japp, ost håller länge😀

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting