Okategoriserade

Smarta val:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Sportlovets sista dag. Tänk att en vecka susar förbi så jäkla snabbt! Igår satt jag hela dagen i först zoom-workshop och sedan på föreläsning. Det är alltid så intressant:) Jag älskar att hänga med mina kursare, jag tycker så mycket om deras texter och det är kul att diskutera dem. Även om det är svårt att hitta ”fel” i dem eller något att anmärka på. Men jäklar vad bra de är! På så olika vis, det är helt olika stilar på alla våra texter. Jag som haft problem med min nu, och läst igenom den åttiofem gånger minst, var inte längre säker på att den var bra. Kanske började den barka åt skogen? Men, det visade sig vara precis tvärtom, de sa saker om den som fick mig att inse att precis det jag vill med den, framgår loud and Clear:) Efter varje workshop kliar det extra mycket i fingrarna att få fortsätta, men efter varje gång är det annat som blivit åsidosatt och behöver åtgärdas. Men i helgen blir det skriva av:)

Som exempel så hade jag tre kartonger från Matsmart att packa upp😂 Det är bra att man vet att det inte finns något som akut behöver åtgärdas utan de kan stå ett tag. De kom i onsdags och stod i vägen, men nu är det på sina platser. Det var bra, för tandkrämen började ta slut:) Jag köper alltid flera tuber för det måste man ha ett litet lager av. Så gott det går, för jag har insett att barnen gärna tar en egen, personlig tub. Själv får jag använda de där halvtorkade resterna;)

Kylpåsarna till Lovelia, de var större än jag trott, vilket var bra för då täcker de ju knät eller foten bättre, som ju är där som de mestadels gör illa sig. En och annan snyting i ansiktet blir det också förstås.

Hair&Body oil är extra billig bara idag:) Jag älskar ju oljor, och även om jag har favoriter, så varvar jag med andra märken. Snart är det dags för husvagn, även om det känns långt bort, och då behövs det dubbelt av saker för att slippa inse att man glömt:)

Tandborstar är också något jag alltid köper hos Matsmart, så mycket bättre pris. Jag måste ha de mjukaste mjuka, så är lite kräsen 🙂 En favorit som jag lite otippat gillar, är den här tandborsten i bambu

Bra när man ska plastbanta, och återigen – perfekt i husvagnen, de färgade borsten gör att man enkelt ser vems som är vems. Vi går ju iväg till servicehusen och borstar tänderna och ofta bär jag allas i en necessär. Dessutom är det fint med färgad borst:)

Torrjäst, numera en viktig produkt i mina lådor:) Vanlig jäst är bäst, men de här finns alltid där.

Och By Motatos sojasås är to die for!

Dessutom, förutom att alla produkter från By Motatos är suveräna, så när man köper dem så är man med och donerar pengar till The Hunger Project, som bekämpar världshungern, 1% av bruttovinsten går direkt dit.❤️

Sen måste ni passa på att fynda Pierre Robert om ni inte gjort det än!

Det börjar ta slut nu. De här trosorna är ganska fula, men så sköna! Underbara:)

Jag såg inte det här, vilket grämer mig lite för jag älskar ju julmust🙂

Snart är det påsk:) och man kan stava det J U L om man vill:)

Hela Matsmart hittar ni här:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing