Okategoriserade

Skor och fleece, och vår:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har barn som har lika stora fötter som vad jag har:) Det är bra, för då kan vi dela på skorna:) Men mindre bra när ens dojor alltid är på vift;) Lovelia har norpat mina som jag köpte tidigt i höstas, och även om jag älskade dem innerligt, fortfarande gör, så är de en aning för tunga. Jag har ju en fot som är trasig, och det är en hårfin skillnad på vad som passar och inte. Är skon lite tyngre i fram, mot tårna, så blir jag väldigt trött. Så, med det sagt, så fick hon låna dem. Hon vill helst gå i converse, men det tycker inte riktigt jag. Så genom att hon tror att hon ”lånar” mina skor, så kan hon säga att det inte är hennes och därmed komma undan med att de kanske inte är hennes stil:) Jag vet, jag är smart som sjutton, det är omvänd psykologi eller nåt liknande. Men något jag inte räknat med var att högerskon skulle bli lika stor som vänstern. Normala människor har ju ungefär likadana fötter på båda benen, medan min högra är betydligt mindre,smalare och tunn. Så, det var bara att tugga i sig att jag inte längre kunde ha dem:/ Det glappar och jag får ont i hela benet. Eftersom jag för många år sen bestämde att jag ska ha BRA skor, för mina fötter är problematiska och onda, så passade jag på för ett tag sen att skaffa nya.

Sneakers

De här sitter perfekt, och är lättare, framför allt i fram. Det låter ju helt stört, men jag känner av minsta lilla. Dessutom kan man snöra åt dem, så även om de blir lite lånade av någon så kan jag knyta till dem🙏 Makalöst sköna!

Däremot, jag vet inte hur jag lyckas, men det är samma sak i vanliga gympadojor, och i alla låga skor, men jag får alltid smågrus i skorna? Får ni det också? Jag blir tokig, och tänker varje gång att jag borde ha stövlar. 😜 Men jag trivs bäst i vanliga gympadojor ju:)

Rieker är en favorit för mina fötter, och Cellbes har just nu en hel del av deras skor till bättre priser. Det är ju inte alla storlekar som finns kvar, men kolla – kanske finns din:)

Så bra kvalite på de här:)

Jag måste också tipsa er om fleecejackor:)

Jag har den här

Den köpte jag förra året och har använt så himla mycket. Mest hemma, som mysplagg för vi har alltid mer svalt än varmt inne, förutom på sommaren när det är tvärtom;) Min är lång, men det finns en kortare variant också

Barnen älskar den. Ofta när jag håller på att röja köket så måste jag ta av den, för då blir det varmt ju. Jag hänger den på en stolsrygg och i nästa sekund ser jag den på något av barnen:)

Jag minns min första fleecejacka, den var extremt mönstrad, och jag har den kvar såklart, de är ju i det närmaste outslitliga, och faktum är att de mönstrade kommit tillbaka, dock snyggare än förr:D

Jag ser fram emot att spana in tunnare, lättare kläder nu! Som strandklänningar exempelvis, den här blev jag glad av!

För övrigt, de här shortsen finns nu på fyndet, för 49 kr!

Både jag och Corrinda har ett varsitt par, det är några år sen nu vi köpte dem, och alltså …. KÖP dem!

De är sjukt snygga på, och väldigt väldigt sköna eftersom det är smock i midjan. De är tunna och luftiga, relativt långa och vida. Ett par av de skönaste shorts jag har:)

Ok, det var allt för idag, Cellbes hittar ni här

Kommentarer

 1. Sandra

  Det där med smågrus ✌🏼 Här är en till, jag lyckas även i de med lite högre skatt. Förstår inte hur jag lyckas men lösningen jag kör med när jag går mina promenader är hederliga benvärmare över skon och upp på vaden som ett grusskydd 😃

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Haha seriöst?? Jag har så ofta gått och tänkt på att det måste vara lösningen ju 😂🙌🏼 Härligt att hör att det funkar 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting