Okategoriserade

Fraktfritt !

Reklam och annonslänk för Cellbes

Idag är det fri frakt på Cellbes

Det är alltid extra roligt att spara in på den:)

Koden är FF08

Hörrni, apropå sådana där koder😅jag undrar alltid om det är rent slumpmässiga eller om en person sitter och komponerar dem. Då tycker ju jag att det borde vara mer av typ Feb23 eller 0223 eller nåt😂 Är det ett sommarerbjudande blir det Sommar23 osv.

Men icke, FF08… det är mer Föräldrafri augusti liksom 😉

Haha, jag vet, min hjärna kanske inte funkar som alla andras, men så tänker jag.

Nu ska jag iväg med syrran och mamma! Syrran ska äntligen köpa den soffa hon valt, den kommer säkert vara restad eller nåt, men hon har iaf bestämt sig. Efter ett halvår eller så;) Mamma vill ha hjälp med att sätta upp tavlor och det ska förhoppningsvis inte vara några problem. Hon har lovat att det inte ska upp något på betongväggarna:)

Vi hörs senare 🙂 ha en fin söndag 😍

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting