Okategoriserade

Bra grejor:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Patricia älskar Matsmart lik smycket som jag men har lite svårare med att få det hemlevererat. Inte för att det inte går utan för att hon bor i lägenhet där de inte kommer in i porten, och hon måste passa tiden de kommer. Hon brukar hämta på postutlämning i stället, eller så åker hon med på min beställning. Nu har hon precis varit här och hämtat det viktigaste, hennes bulgur

Hon som bor ensam och lagar matlådor till lunch, för henne är de här perfekta. Jag gillar bulgur, men barnen knorrar lite, beroende på vad som serveras till. Idag ska vi äta falafel med just bulgur till och det brukar gå fint:)

Jag har ibland använt den här falafelmixen och den är god:)

Sen kan man ju för all del göra egna, och kikärtor är en råvara jag aldrig ätit förrän på senare år. Men nu älskar jag det!

Det är ju världens bästa lilla grej, allra allra helst äter jag den som den är, jag står och norpar åt mig när de ligger i silen efter att jag sköljt dem:) Men även som hummus och i allsköns grytor är den ju guld. Väldigt nyttig och bra med protein i den, det är viktigt.

Sen hade jag flax för precis exakt det godis som barnen föredrar till lördagsgodis fanns när jag beställde:)

Eller okey, chokladen är min favorit 🙂 En annan choklad som hela familjen gillar är den här, från By Motatos

Läs vad det står, och reflektera. Man rensar alltså rören med choklad, det är ju inget konstigt, men att man kastar den sen?? Alltså hur slösigt är inte det??? Jag älskar att Matsmart finns och tar tillvara på den! Plus att man donerar pengar till The hunger project när man köper By Motatisvarorna. Bekämpa världshungern samtidigt som man tar tillvara på sånt som förr kastats och slösats bort OCH sparar pengar:) Alla vinner😘

Kolla in hela sortimentet som By Motatos har, jag har testat det mesta och flera av varorna är numera standard hos mig. De har fördelen att de alltid finns i sortiment:) Testa deras sötpotatispesto och tacka mig sen:)

Den här Almond spread testade jag nu, och eftersom burken redan är slut så kan jag anta att den var god. Gick åt massor av rostade mackor under lovet…. Just saying:)

Jag har alltid smakat och luktat på mat, dels för att jag har jordens bästa luktsinne och måste snosa på allt, men också för att det är så jag är uppvuxen. Man kastade inte mat efter bäst-föredatum. Man använde det så länge det gick. Speciellt mat som är torkad, konserverad edyl…det händer liksom inget med det på ett specifikt datum. För övrigt gör man de bästa pannkakorna på lite sur mjölk sa mormor:)

Hela Matsmarts sortiment med varor finns här

Nu ska jag iväg och bygga bokhylla! Wish us luck!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting