Okategoriserade

Hudens hjältar:)

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Lite hudpiff behövs alltid, man måste försöka hjälpa naturen på traven. Speciellt eftersom jag skitit rejält i allt vad hudvård hetat under alla år. 🙈 Det hade kanske varit smartare att börja förr än senare men det kan jag inte göra något åt nu:) Sent ska syndaren vakna, och det här är vad jag har i mitt badrumsskåp som basic.

Jag har precis börjat använda den här, ett nattserum, kostar bara 249kr och man använder några droppar.

Det är tydligen viktigt att introducera retinol gradvis så det är babysteps som gäller med varannan dag eller så. Den känns väldigt trevlig på, och huden ska återfuktas, kännas smidigare och behagligare, och det gör den. Sen med tiden ska rynkorna reduceras, pannan, kråksparkarna, under ögat-rynkorna, och övre läpprynkor.

Sen har jag skaffat ett fransserum också, till mina ögonfransar, men den funkar på brynen med. Jag är inte superintresserad av ögonbrynen, de är som de är och jag har fullt sjå med att försöka trimma till dem:) De behöver inte mer näring.

Ansiktskrämer har jag nästan alltid LÒréals, lite olika vilka, men dagkrämen vill jag ha solkskyddsfaktor i, ju mer ju bättre.

Nattkrämen är en basic som passar alla hudtyper och kostar 69kr. Det är en av sakerna som gör att jag gillar det här märket, det är inte speciellt dyrt. Jag har dessutom små möss i mitt badrumssskåp som också behöver piffa sig:)

En för mig helt ny mascara som jag är helt såld på, är den är från Lumene

Den heter Curl, och den böjer faktiskt upp fransarna! Jag har ju korta raka fransar och har haft fransförlängning i många år, men för tillfället en liten paus med det. Då är en bra mascara ett måste för att inte se trött ut. Jag gillar inte ögonfransböjartänger, för jag lyckas alltid nypa mig själv;) Jag borde ju tagit en bild men det har jag inte, men jag återkommer. Den är vattenfast och sitter som berget:) Svinbra. Inte speciellt dyr heller:)

Sen kan jag, efter att ha hårdtestat i helgen, meddela att den här settingsprayen gör så man kan använda samma makeup dagen efter🙈 om man nu glömmer/inte kan/orkar/ hinner ta bort den på kvällen, så sitter den där den ska, och inte över hela fejset. Bra grejer! Den är tillfälligt slut dessvärre..

Men, då kan ni köra den här i stället, den är lika bra:) Settingspray är det bästa som finns:) Det och alla primers. Sen sitter sminket på plats:)

Jag har skrivit om primers förr, men kanske ska göra det igen, för det är verkligen en suverän uppfinning:) Den settingspray jag länkade sist, är en som funkar som primer också så det brukar jag ha. Först av allt en dusch med den, och sen sminket, sen avsluta med en dusch.

Parfym.se har fortfarande 20% rabatt på utvald hårvård, och även 20% på utvalda herrprodukter, så det är trevligt.

Ni hittar hela sortimentet HÄR ☀️

Kommentarer

  1. Agnethe

    L’Oréal har billiga och jättebra produkter. De finns att köpa lite överallt vilket också är smidigt. De två produkten från Lumene och Nyx skal absolut testas. Precis vad jag behöver. Tack Carola!

  2. Pela

    Jag fick inte ihop rubriken men text och bilder först. Jag läste Hundens hjältar och tänkte …nej jag tänkte inte, det blev mest Error i huvudet 🤪

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting