Okategoriserade

Dusty – robotdammsugare :)

Reklam och annonslänk för Kjell&co

NU har den kommit in i lager igen, efter att ha varit restad så länge! Min robotdammsugare som jag älskar innerligt.

Min heter Dusty Städenfelt, efter Dusty Spridenfält från filmen Flygplan:) Jag ägnar en del tid åt att leta efter Dusty, vilket är helt mitt eget fel eftersom jag har ett antal sladdar som han trasslar in sig i, helst under soffan. Annars sköter han mitt hem som ett proffs! Han sköts med en app, eller en fjärr, och jag har ställt in så han kör en runda klockan 11 varje dag. Vi har två plan och han är bara på bottenplan där vi har kök, hall, vardagsrum och fyra sovrum. In i sovrummen går han inte, dörrarna är ju alltid stängda, jag har tonåringar 😜 OM någons dörr är öppen när han är på G så händer det att han slinker in och dammsuger. Vill man så kan man skicka honom till en specifik yta, om man spillt mjöl exempelvis, eller så kan man trycka igång honom med knappen på ovansidan så dammsuger han direkt. Han är SMART!

Jag fattar inte helt hur det funkar, men han mappar upp en karta som han städar på:

Det där är mitt hus:) Man ser soffan längst till vänster, sen två mörka fyrkanter som är mitt vardagsrumsbord, det mörka i mitten är väggen med tv och hyllor, sen kommer köket med stolsbenen och sen köksön:)

Man kan man ställa in förbjudna zoner. Jag har förbjudit honom från att ramla ner för trappan exempelvis:) Jag tror faktiskt inte att han gör det, utan att han fattar, men jag tänker inte chansa. Sen har jag satt en förbundszon vid Doris vattenskål och även vardagsrumsbordet. Det är ett såndär marmorbord på en ram, som är tillräckligt låg för att han ska klara av att köra över den, men eftersom jag har katternas bäddar och en låda med filtar under bordet så fastnar han. Mattorna, de få jag har, däremot kör han över som ingenting, han ökar själv sin sugstyrka då för att få upp smutsen. Trösklar fixar han finfint, upp till 2 cm. Tror att min tröskel mellan kök och vardagsrum är nästan 3cm och det går bra det med.

Batteriet räcker i ca två timmar, och OM han behöver mer ladd, ex om han råkat hamna under soffan, intrasslad i sladdarna över natten, så åker han och laddar upp sig och fortsätter sen👌

Man tömmer honom när det är fullt, och när jag researchade så listades det som en nackdel, att den inte tömmer sig själv. Men, jag ser det tvärtom som något bra. Jag tömmer nån gång i veckan och då passar jag på att ta bort hårstrån som fastnat i borstarna, och det är ENKELT. Jag har haft andra dammsugare där det varit skitsvårt att få bort hår som lindat sig runt. Här kan man enkelt lossa borstarna och plocka bort. I vårt hushåll bor det fem långhåriga tvåbeningar som fäller massor, har man mindre hår behöver man inte göra ren så ofta. 😅

Om man vill, så kan han våttorka också 🤗 Det är så förbaskat smidigt! Då fyller man bara på en liten tank så torkar han så fint så sen. Förutom min vecko-översyn så gör jag inte något med den. På de som tömmer sig själva måste man lik förbaskat tömma den behållaren, även om det inte är lika ofta. De har dessutom större laddningsstationer.

Dusty tar hand om den dagliga dammsugningen och jag är förvånad över hur bra han navigerar runt stolsbenen i köket! Jag har ju åtta stolar, nån pall, en bänk och en kökssoffa runt bordet och han lyckas ta sig runt.

Om man har husdjur som fäller, som jag ju har🙈 så är han guld värd. Det var en av huvudanledningarna att jag köpte den förra januari. Alla de här hårtussarna som flöt omkring gjorde mig vansinnig, nu tar han hand om dem, och det märks stor skillnad på förr. Nu hamnar det hårtussar på de ställen han inte kommer åt, och det är ju mitt eget fel, jag skulle kunna ha mindre skit på golvet, men överlag så käkar han upp det mesta. 🙌

Jag ville ha en billig robotdammsugare, för jag visste inte om det skulle funka, just för att vi har massa saker överallt, och i ärlighetens namn så trodde jag inte att det skulle vara så bra. Cleverio-T800 är från Kjell och Company och jag kan inte komma på en enda sak jag saknar med den. Jag frågade er innan jag köpte den och många rekommenderade just den här. Så nu tänker jag göra det till er:) Dessutom är den Bäst i test:)

Funderar ni på en robotdammsugare, så kan ni antingen köpa en dyr, eller så köper ni en skitbra och billig, som min:) Har man två eller fler våningar kan man köpa två, för mindre än vad en av de dyrare kostar 👌

Den har som sagt varit restad länge, så risken finns ju att den blir det igen. Jag tänker att varenda en av er villhöver en, för den sparar massa tid och man blir glad av den:) Jag älskar när han säger ”Hi” när man kommer åt honom:D Givetvis svarar jag med ett lika glatt ”Heeeeej” och sen tänker jag att jag kanske inte borde prata med dammsugaren 😉

Det är internationella kvinnodagen på onsdag, så en Dusty är en ypperlig sak att skaffa sig då, eller för att det var Alla hjärtans dag för en månad sen, snart är det Mors dag, och Påsk osv. Det finns så många tillfällen för att ge sig själv eller sin partner en robotdammsugare:) Husfriden är något man ska vara rädd om, och sig själv.

Jag älskar min Dusty❤️

Kjell och Company är i mångt och mycket min förstahandsbutik, de är så jäkla trevliga och servicemindade👌 Dessutom har de ett gigantiskt sortiment. Behöver man nåt annat än en robotdammsugare så kan man klicka HÄR

Kommentarer

  1. Kristina Å

    Men alltså så bra tips! Vi ska precis köpa en och mannen hade kollat på en annan som är på ingång till butik men kanske blir det denna istället som jag dessutom tror är lite billigare.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing