Okategoriserade

God favorit:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag har en nygammal favorit just nu, och det är kikärtor med sushisoya:) Den HÄR sojan närmare bestämt 😍 (och inte förrän en av er påpekade att det där inte är kikärtor utan sojabönor ramlade polletten ner😂Det var ngt som skavde men fattade inte vad 🙈 Det är sojabönor och soja som är grymt gott!! Kikärtor älskar jag också förvisso )

Jodå jag kunde inte bestämma om jag tycker man ska skriva Soya, eller Soja. SÅ jag körde båda:D

Den här är riktigt suverän, jag använder ingen annan sen jag hittade den, och då ska ni veta att jag använder ofta soja i maten. By Motatos alla produkter donerar också 1% av bruttovinsten till The hunger projekt. Bara det gör att det känns gott i hjärtat❤️

Dagens deal gör det också varmt i hjärtat, olika varje dag och just idag är det den här superbra chokladen. Jag som plötsligt blivit nåt slags bakfreak blev happy:)

Faktum är att jag faktiskt oftast har just olika bakchoklader hemma, för de är suveräna när man får feeling. Barnen tror också att det är något annorlunda med dem, att man bara kan använda dem i bakning så de lämnar dem i fred. Jag tänker inte upplysa dem om annat 😂 Ibland smälter jag dem och gör chokladsås eller ännu hellre en riktigt smarrig varm choklad. Då brukar jag bara göra så att jag kokar upp mjölk, och häller den direkt i koppen över finhackad choklad av den sort som föredras, rör runt tills den smält och sen toppar med vispad grädde och gärna lite choklad på toppen:) SÅ jäkla gott! Det här chokladpulvret är extra fint och blir tjusigt när man toppar:)

Fasen, snart är det sommar så man kan få äta glass också:)

Det här är en produkt som jag älskar, Linnevatten

De är så bra! Man sprayar där man vill att det ska dofta fräscht. Funkar finfint i killarnas skor, eller på träningskläderna de där gångerna man inte hunnit tvätta dem, eller på gardinerna eller/och soffan för en härligt fräsch doft i hela rummet. Jag brukar ofta spraya över mina sängkläder när de är nybytta för en ännu mer krispig känsla av rent:) De doftar inte tungt eller tar över, utan det är en svävande fräsch doft. Kan inte beskriva det bättre, men testa, ni kommer inte bli besvikna! Ett sista tips – så här års skulle man kanske behöva tvätta sin vinterjacka, men det är ingen större idé för snart ska den hängas undan och det vill man ju helst göra nytvättad. Några sprut med den här och jackan duger ett tag till utan tvätt, eller vantarna och halsduken. Eller förresten ett sista 😅 spraya i handväskan eller träningsväskan eller vilken väska du vill 👌 Underbart! Dryg är den också !

Såg att det finns en annan sort också, Textilspray från Ren Logik

Den har jag inte testat än så jag kan inte med säkerhet uttala mig men jag älskar de produkter från Ren Logik som jag testat förr, så bara förutsätter att denna är finfin:)

De dryga och bra! Jag älskar såpa, och den här luktar gott, och även Allrent och tvål är favoriter. Har inte sett rengöringen för badrum men bara flaskan ser ju så snygg och bra ut i spraymunstycket att jag köper den bara för det:) En bra sprayflaska är guld värd.

Avslutningsvis måste jag tipsa om de här minigrissini:

Minigrissinisar kanske 😉 Men de är så goda. Jag har serverat dem till sallad, och även haft som snacks. Lite som salta pinnar, fast tretusen gånger godare 🙌

Matsmart har fått in massor av finfina produkter så jag kan omöjligen visa allt, men HÄR finns det för er att beskåda i sin fullhet:)

Kommentarer

 1. Sandra

  Men kikärtor är det inte på bilden med sojan, det är väl sojabönor? Iofs är de supergoda att marinera i soja med.

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Kan vara så, det strular med blogg – appen :/ Jag publicerade det och sen försvann det och så publicerade jag igen 🤷🏼‍♀️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing