Okategoriserade

Äntligen :)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag har fått loss en rabattkod till er, se längst ner:)

Och jag har vetat ett tag nu att Bare Minerals ska komma på besök och är det något skönhetsmärke jag gillar är det det🙏 Annars är jag inte så hemma på de olika och använder alla möjliga, men deras har jag använt i evigheter:) Men nu är första dagen de går att få tag i till finfina priser ! HÄR hittar ni alla

Jag har använt deras lösa mineralfoundations i evigheter, och nu tänkte jag testa de flytande, bara för att de är till så bra pris:)

Första gången så beställde jag och syrran från USA; det fanns inte här, och då ett varsitt kit.

Medium beige har jag haft i alla tider. Det är en bra färg:) Det är mineralmakeup, vilket är fint för huden, och enkelt att jobba med. I startkiten får man med flera superbra produkter så det är verkligen en bra deal:) Sådana har boxar har tjejerna fått i julklapp förr, och de älskar dem. (Och det de inte använt har ju jag fått, perfekt) Borsten som är med är GULD. Alltså inte i guld då, men bra som guld😂

Nu beställde jag den här, golden tan Jag har alltså inte provat den flyttade foundationen, men tänker att om den är liknande så är den grym.:) Tjejerna har aldrig fastnat för foundation i puderform utan de har haft den här, eller varianter av den, och de är ju alltid snygga så:)

Och även den här, foundation stick Man kunde använda den som bronzer och contoring också.

Den här varianten har jag dock i skåpen hemma, lika bra som förväntat, den testade jag första gången för något år sen och den bli kvar. Det är dryga produkter så de räcker så länge👌

Jag trodde att det skulle finnas några få olika av BareMinerals produkter men det finns verkligen massor! Det är inte superofta jag sett deras produkter så nedsatta, så det är ett toppen-tillfälle!

Även Indy Beauty är ett bra märke, mina tjejer gillar det. Det är ju Therese Lindgren, influencern, som startade det. Veganska och bra produkter. Jag har beställt det här serumet

Serum gillar jag:)

Jag tänker att jag låter er botanisera vidare själva, det enda jag kan göra är att ge er en rabattkod:

Carola10 ger er 10% rabatt:) Slit den med hälsan, gäller hela sortimentet:) (gäller tom 31/3)

Och är ni ute efter BareMinerals skynda på, de kommer gå åt snabbt, det är jag helt övertygad om!

Ooops! Och nu fick jag besked om att handlar ni för över 1000kr, så använd istället koden: Super17 för just 17% rabatt (gäller tom 26/3)

Så, under 1000kr kör ni Carola10 för 10% och över 1000kr Super17 för 17%.

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Toppentips ! Alla produkter är bra o jag använder en del av dem. Nu har jag köpstopp o använder upp det jag har, Men kommer verkligen att börja kolla in Matsmart mer o mer. Tack vare dina tips.

  2. Karin

    Tack för rabattkoden 🤗
    Hur länge gäller den?
    Jag är bortrest just nu och kan/vill inte beställa då 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing