Okategoriserade

Vårskorna fick vila lite till:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Okey, jag har krångel med mitt verktyg som jag bloggar ifrån! Inte det minsta lilla abstinens efter att skriva …. Ohnej. Skojar bara, det suger! Varit såhär i flera dagar nu och jag får inte rätsida på det hur jag än försöker. Har inte tid heller för jag har en deadline snart och är inte alls i fas med den! Men så kan det bli:)

Nu försöker jag från datorn, och där har jag inte bloggar från på evigheter så det är ovant, helt annorlunda vy.

Ok, testar nu iaf, med en länk till mina fina fina vårskor

 

Jag hade sett fram emot att få använda dem men sen kom det ungefär ett ton snö och en snöstorm till och så ytterligare en:/ Jaja, så kan det bli. Nu finns de bara kvar i storlek 36 dessvärre, men ni kan alltid kika på de här i stället.

De blå och de grå som verkar vara en damsko, eller den heter så men går upp till storlek 47. Jag funderar på dem till Jordan som helt plötsligt ökat från 39 förra sommaren till 44 nu. Finns inte en sko i hela huset som passar:) Normalt brukar jag kunna lösa akuta skoproblem med att gå ut i garaget och leta fram något par, kanske inte det snyggaste eller mest moderna, men ett par skor som funkar. Men här är det omöjligt:D

Skor finns det många av på Cellbes och är man riktigt vågad, eller bor i södra Sverige kanske:D så tipsar jag om att sandalerna och sandaletterna tar slut snabbt, så det kan vara smart att kika redan nu

 

Något annat som det är läge att passa på att handla, är jackor, för nu är ett stort antal på kampanj, och nedsatta med 300kr:)

De här är bara ett urval. Jag behöver ingen jacka, ledsamt nog för jag hittade flera som lockade 😀

Även på toppar och tunikor är det kampanj, och 25% nedsatt.

Förra sommaren köpte jag mitt första plagg helt i linne:) Jag hade dittills varit väldigt skeptiskt eftersom jag trodde att det skrynklade sig något överjordiskt. Det var ju absolut ingen fara med det och framför allt linnebyxorna hade jag massor.

Linne är ju ett hållbart material, och de här är nedsatta rejält nu, kostar bara runt 200kr, beroende på färg. Dock endast i de lite större storlekarna. Jag hittade såklart även lite nyheter;)

De byxorna är lite längre än de jag har, och det lockar! Jag gillar egentligen inte när byxbenen ser ”för korta” ut, men har ju varit tvungen att acceptera det de senaste åren. HÄR finns alla linnekläder

Nu måste jag ila iväg, ska på check up:) Men ska försöka återkomma senare, efter felsökning så jag kan skriva som folk igen:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting