Okategoriserade

Men redan torsdag ?

Jag är helt ur fas, dagarna och jag brukar inte vara helt kompatibla men periodvis är jag helt fel. Nu var det ledigt i måndags och även hela förra veckan då barnen hade påsklov. Jag är på tisdag ungefär:) Det för att jag missat träningspassen som jag hänger upp dagarna på. Förr var de tv-program:D

Måndagar cityakuten, tisdagar Melrose place, onsdagar Doktorn kan komma, torsdagar Farmen och fredagar Twin Peaks. Eller nåt, jag kommer inte ihåg nu:)

I alla fall, idag är det torsdag, jag är i chock för jag har inte alls hunnit det jag tänkt mig, och vet fasen inte när jag ska hinna det heller. Men det löser sig nog. Jag har hjälpt Patricia med skjuts och sen ägnat det mesta av dagen åt att svära över att jag inte begriper mig på hur fan man gör:D Jag skulle göra en grej i Pages, och får fan inte till det. Allt åker omkring och vill liksom inte fastna, och när jag ska skriva så funkar det inte utan att jag får spatt. Jajamen, jag är bra på mycket men inte Pages. Som alltså är apples svar på Word, som jag inte heller behärskar 🙈

Jag hade tänkt baka, men det hann jag inte. Jag skulle kunna börja nu men nä, jag tar det i helgen i stället. Jag köpte morötter här om dagen:

Trodde jag skulle få spunk, alltså hallå? ”Nu får även de lite mindre morötterna vara med. De som förut gick till spillo, klimatsmart va?”

Jag fattar inte, vem fasen har kommit på att allt ska se likadant ut? En morot växer ju lite som den vill, samma sak med allt som växer. Det blir som et blir, huvudsaken är ju att det smakar som det ska? Jag väljer alltid det som ser roligt ut, som potatisen till påsk:)

Nu kan man ju iofs tänka sig att det skulle vara billigare då med allt detta fula och egentligen osäljbara, men det är ju inte fallet 😂 tråkigt nog.

Morötterna var lika goda som de flesta andra, jag har ätit både bättre och sämre. Det är ju lite så.

Men vi måste på allvar sluta hålla på att kasta bort perfekt mat som ser lite ful ut. Det är därför jag verkligen älskar Matsmart som tar tillvara på det och säljer med rabatt. Jag väljer gärna det med kort datum även i butikerna, jag har en frys och där inne står tiden stilla:) Ingen var gladare än jag när jag hittade nötfärs för 19.90 kr/kilot i höstas. Köpte alla paket som var kvar, typ sex stycken med runt två kilo färs i varje och kom ändå inte upp i vad ett storpack kostar i dag. Må det vända snart, den här förbannade inflationen och lågkonjunkturen tar knäcken på mig, och många andra. Och Ebba Busch med anhang ser inte ens till att elstödet är utbetalat överallt. Jäkla svinigt.

I min frys nu så har jag ingen köttfärs dessvärre, men massa bananer, och grönsakspuckar, blåbär och falukorv och köttbullar 😀 Blåbär är ju så jäkla jäkla gott. Jag äter det nästan varje morgon i min kvarg, är det inte blåbär så är det mango. Och min hemlagade müsli:)

Jaha, så vad ska helgen bjussa på då? Jo, dels ska Trixie spela i musikal som hela familjen ska se på söndag, sen ska jag deklarera med mamma. Jag hade nån tanke på att städa ute också, men har inte kollat vädret. Kanske kan jag åka till tippen med lite skit, eller övertala Robban 🙈 Baka bröd, och kolla på Masked Singer. Kollar ni på det? Jag höll på att ramla av stolen i fredags när Janne Andersson dök upp i mullvadens dräkt😂 Jag älskar ju Janne, förbundskaptetenen, och det var så djävulskt otippat:D Det är ett så kul program för man sitter där och gissar, jag är värdelös har nog aldrig gissat rätt, men det är spännande att försöka klura ut ledtrådarna. Sen är ju dräkterna helt makalösa och de är duktiga. Älskar juryn också som överlag är positiva och trevliga, ett riktigt feelgoodprogram.

Janelle frågade mig om jag var så känd att jag skulle kunna få frågan att vara med. Det är jag helt säker på att jag inte skulle få, för jag är helt säker på att absolut ingen i juryn vet vem jag är, och det känns på något sätt som ett måste. Nog för att det skulle vara ascoolt om Måns Zelmerlöw skulle börja gissa åt mitt håll: ”Det finns ju en person som det skulle kunna stämma in på. Hen har många barn och bor i Uppsala ju (eftersom det skulle visas en domkyrka eller nåt som associerade hit) hen gillar att dricka öl och kolla på fotboll, och hen har också en schysst träningsstatistik på Friskis, jag tror det är Carola Wetterholm, niobarnsmamman från Familjen Annorlunda:)”

Häpp:) Men nej, det finns ju inte på kartan:D

För den delen kan jag absolut inte sjunga heller 🤣

Nej, jag måste fortsätta med mitt Pages-problem. Klockan är snart tjugoett vill jag bara påpeka också, så vissa ser att jag jobbar långt efter kontorstid😅

Jag vet att de allra flesta av er är underbara, men det är nog något alla har gemensamt som får skit. Det går bra att ta det tills det inte går längre, då lackar man. Nu var jag inte speciellt lack mer matt, över folks ohyfs. Men det påverkar också på så sätt att jag får som ett par handfängsel på mig. Vad törs jag skriva och inte? Eller snarare vad orkar jag ta? Har jag lust att ta den här tråkiga diskussionen en gång till eller ska jag skita i att ens nämna det? Det blir inte så lustfyllt som det brukar vara att skriva, och det är så beklagligt. Jag ska helt klart skita i det från och med nu och skriva om det jag vill igen. SÅ håll i er:) Mer Icke-pk is coming up😜

Japp, mot Pages-träsket! Hörs snart!

Kommentarer

  1. Therese

    Har gissat rätt några ggr på masked Singer, vi är några stycken här som hade prickat rätt på dig 😂
    Pk poliser finns överallt. Gud nåde den som kritiserar, för pk är ALLTID rätt! eller? Kanske får man lov att själv tycka och tänka..

    1. G C Hemdal

      Kollade just på Masked Inger 🐭 🎶 🎙️ 🎤 🎼 🎵 kul. Var får man tag på 🚛 när man behöver köra grejor till toppen?! Känner ingen med bil 😢 😭!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting