Okategoriserade

Mjöl och pasta och smink:D

Reklam och annonslänk för Matsmart

Okej, jag ha precis packat upp en kartong från Matsmart med flera kilo vetemjöl

Två paket á 2 kilo för 25 kronor. Billigare än så blir det inte:)

Jag som blivit nån slags matbrödsbagare blev ju såklart överlycklig. Till och med mjöl har ju ökat i pris så man blir tokig. Så perfekt att ha lite i skafferiet. Jag bunkrar, men med måtta! Man ska ha så pass mycket att man har ett extra paket, möjligen två av det mesta. Det hade jag helt missat sist jag skulle baka, då var strösockret slut. Ingen panik, tänkte jag, och gick ner för att hämta ett paket, men det var slut även i matkällaren. Det blev ett improviserat bröd då, med honung i stället för socker och sirap, men det blev gott det med:)

Jag brukar också ha tur att min favoritpasta finns.

Alla sorter, skruvar, snäckor, rör och vad det nu finns. Jag tycker verkligen om den här. Även om jag absolut inte är någon pastakännare:) Men den kokas lite lagom lång tid, har en bra konsistens och de där 400g som är per påse funkar ofta utmärkt när jag lagar de där rätterna när man blandar ihop pastan med tillbehöret. Som pastasallad exempelvis, och grytor. 800g, alltså två påsar är lagom till hela familjen, då blir det ofta lite över till någons matlåda

Jag köper dem oftast i fem för 55kr, men man kan köra styck också.

Nu börjar säsongen för grillat och sallader. Och jag vill verkligen rekommendera den här peston:

Den är så himla god! Till allt:) Jag fattade inte grejen med pesto förrän för några år sen, ja, det är sant Tror jag åt det första gången hos några kompisar där mannen gjorde egen, och alltså det var det godaste jag ätit på eviga tider:) Sen dess använder jag det frekvent. Både som ingrediens i maten jag tillagar och som ett kallt tillbehör. Det är ju så mångsidigt. Den här som är gjord på pumpa och pumpafrön är ruggigt god till det mesta:)

Den kommer från Matsmarts By Motatos som är deras egna märke, och där de räddar ingredienser som anses för skruttiga för oss konsumenter, men som är felfria. Ni vet, krokiga morötter och sånt‍♀️ Jag tror att jag har testat alla produkter i sortimentet nu, men det kommer nya hela tiden så jag kan ha missat nåt, och alla är supergoda!

Deras chokladkakor exempelvis, de görs av choklad som annars skulle ha kastats. Vem kastar ens choklad undrar man ju Men så är det, man kör igenom rören i chokladmaskinen med choklad om man byter från mörk till ljus och den har förr åkt i soporna men nu blir det chokladkakor av den. De är mina favoriter men jag försöker undvika just dem då, för volangerna behöver inte spännas ut mer:D Men det är en riktigt god choklad. Jag har bakat på den också:)

By Motatos skänker 1% av bruttovinsten av sålda varor till The hunger project ❤️ vilket gör de varorna extra fina:)

För att hoppa till ytligheter, så tror jag faktiskt inte mina ögon när jag ser att det finns massor av smink kvar från Bare Minerals !

Skynda er behöver ni kanske inte göra då, men se till att ni haffar några, för det är riktigt bra smink. Mineralsmink är bra för huden och iaf de jag har innehåller SPF.

Kolla in Matsmarts hela sortiment HÄR

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Matsmart är kanon prisvärt o återvinning samtidigt. Vi har beställt någon gång 4-5 / år. Bor i lägenhet så begränsat utrymme . Billig mat o hygenartiklar som dusch schampo mm som går åt mer än pasta känns det som ibland. Trevlig kväll !

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting