Okategoriserade

Glöm inte solskyddet!

Reklam och annonslänk för Doz Apotek

Igår när jag var och tränade så satte ledaren fram sin arm jämte min, suckade och sa: Men kan du sluta sola nu?

Han hade precis kommit in från rasten som han tillbringat uppe på taket, i stekande sol och kände sig brun. Och så kom jag:)

Jag har lätt att bli brun och jag bränner mig sällan, mer ofta nu dock så det märks verkligen att ozonskiktet är sämre. Jag har alltid varit usel på att använda solskydd och tänker att det bästa solskyddet måste ändå vara att bli brun, i måttlig takt:) Såklart vet jag att solskydd gör massa annat än bara skyddar en från att bränna sig. Rynkor och pigmentförändringar är två saker. Alltså har jag med åren fattat. Och försöker i alla fall.

Idag såg jag att Doz Apotek har kampanj på bland annat solskydd. Upp till 40% vilket gör det i alla fall lite roligare att handla det

Jag har den här på läpparna.

Den är bra, ett lypsyl ska ju vara enkelt och inte kladda och absolut inte bli vit. Det uppfyller den här.

På kroppen, och jodå jag kör den i fejset vid behov det kan omöjligen skilja på hud och hud‍♀️men den blir eventuellt en aning glansig ibland. Det går att leva med:) Om jag nu ska smörja mig så kör jag så högt SPF som möjligt:) Tänker att då behöver man inte fylla på så ofta. Rätt eller fel vet jag inte, men så gör jag:)

De här är också bra, ett stick för känslig hud, alltså läpparna i mitt fall, och sen en ansiktssmörja med 50+ SPF

Mycket roligare priser också!

Doz Apotek har massor av annat också, bland annat kampanj på Aco Hudvård där det är 25% på utvalda produkter. Jag gillar Aco, det känns hemtamt och enkelt. Det behöver inte alltid vara så avancerat och dyrt för att vara bra:)

Hela sortimentet finns HÄR

Kommentarer

  1. Anna

   Håller med, Evy är det bästa som finns och jag har provat många olika. Evy slår allt. Har i ansiktet en gång på morgonen när jag i är i Grekland och har aldrig bränt mig. Superbra.

 1. Malin

  Du som testat eucerinsprayen, vad skulle du säga om doften? Det står att den är parfymfri. Skulle du säga att den luktar typ inget, allt luktar ju lite så klart, men försvinner lukten snabbt? Jag har så svårt för solkrämer. Tycker de flesta stinker ”typisk solkräm”. Man känner på långt håll när nån smort in sig. Jobbigt på en strand där alla runtom är insmorda i diverse stink.
  Var på apotek hjärtat häromdagen o ville dofta på krämerna men det fick man inte. Då vågar jag inte chans-köpa. Det är ju rätt dyrt om jag måste slänga skiten.
  Så vad är ditt doftomdöme på de produkter du nämner?
  Eller nån annan som läser här som kan rekommendera nåt?

  1. MalinOlofsson

   Jag är doftallergiker, astmatiker och använder Eucerin spf 50 nästan dagligen oavsett sol eller inte just för att den inte luktar nått.

  2. Profilbild
   familjenannorlunda

   Den luktar INTE! Tycker inte den luktar när man sprayar på alls. Men fattar exakt vad du menar, har svårt för solkrämsdofter🙈 Men tror du blir nöjd med denna:)

  3. Mia

   Jag är precis som du, klarar inte av lukten av solkräm. Jag tycker EVY i skumform är bäst. Luktar inget alls.

  4. Ann-Sofie

   Jag fixar inte heller dofter. Solkrämer är en ren pina för mig. Har kört Evy i många år och älskar den. Lätt att smörja in, skyddar bra och helt doftfri!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting