Okategoriserade

Nytt i uterummet!!

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har länge trånat efter en djurlampa, men inte hittat någon jag tyckt var fin. För länge sen såg jag en fågel som var så fin men den har jag inte hittat. Sen såg jag den här papegojan och blev helt såld ❤️

Jag ska sätta för kontakterna där med en spaljé med typ murgröna på, och sätta upp sladdarna ordentligt, men alltså – visst pryder hon sin plats?

Jag älskar papegojor, vi hade en när jag var väldigt liten, och jag har alltid fascinerats av dem. Vi hade en grönhuvad amazon som hette Coco. Hon gillade typ bara pappa:) och blev förkyld och dog när jag var tre år gammal. Jag minns än idag hur pappa och jag lade ner henne invirad i något i källaren. Antagligen kastade han väl henne i soptunnan sen när jag inte såg 😅(vi bodde i hyreshus, så de där stora soprummen med sopnedkast ni vet)

Jag kommer ta in den här gojan i vinter men tanken är att hon får vara ute på sommaren. Hon sitter helt skyddad för väder och vind så det går bra.

Jag är löjligt nöjd och pratar med henne när jag går förbi 🤗

Cellbes har sommarrea nu:

Jag sitter precis och kollar godbitar, så jag återkommer kanske. Jag är svårt sugen på en klänning i linne, detta fantastiska material som jag upptäckt på äldre dar;) Men de har nog bara korta, jag vill ha en lång. Men! De har massor av fina klänningar som jag vill ha, i år är helt klart ett år då jag gillar klänningar! Det varierar ju, vissa år är det brallor och shorts, i år ska det vara fladdriga nederdelar. Jag behöver också ett par nya bikinibyxor… råkade ha sönder mina när jag fastnade i en spik eller vad det var på bryggan 🙈😂

Gjorde iaf inte illa mig.

Cellbes hittar ni Här 🤗

Kommentarer

  1. Monica

    Skitcool.. du pratar ungefär med gojan som jag gör med, Gunnar varje dag 🤣🤣 imorse när jag kom hem från jobbet, hade jag värsta utläggningen med honom… 🤣🤣 eftersom han inte hade skött sig.. bara snurrat runt å sen parkerat sig… så då blev jag faktiskt lite putt på honom..
    Så vi får se, hur det han skött sina sysslor, när jag kommer hem från jobbet imorgon bitti…slutar vid 8..
    Men alla pratar väl med sin dammsugare eller? Det gör väl du med? 🙏🏽🤣🙏🏽

    Gör nått kul med utrymmet vid elen…måla elkontakterna. Å ev den lilla väggen…Murgröna å kanske en låtsas fågelbur🫣 eller ett ”galler”

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting