Okategoriserade

20% på ALLT! och även Rea 🤗

Reklam och annonslänk för Cellbes

Herrgud vad roligt det är ibland:) som när Cellbes BÅDE har startat sin rea och har 20% på ALLT. Allt som i allt🙌🏼

Ni skulle kunna kika på min fina fina klänning till exempel:

Jag älskar den! Har haft den på alla skolavslutningar och midsommar och kommer ha den så ofta jag bara kan hela sommaren ❤️Sjukt skön!

Eller på den klänning jag exakt just nu velar om jag ska lägga i varukorgen? Jag har antagligen bestämt att det blir så 🤗 Viskos är härligt, faller väldigt snyggt.

Så jäkla fin! Här finns den❤️Även om nån av er tyckte att jag inte kändes som nån som skulle gilla storblommigt 😂 men det gör jag. Har alltid gjort:) Jag trivs allra bäst i jeans och tröja, men jösses, sommartid är undantag, då ska det vara annat:)

Det finns en väldig lika fast annan färg och mönster, här, den är i crêpe-kvalitet.

Ni som blev lika förtjusta i min papegoja som jag är, 20% 🤟🏼

Det finns lite andra djur med, men gojan är verkligen min favorit.

Jordan meddelar att Svettisshortsen är hans bästa par, och de funkar även till lite festligare tillfällen.

Han har storlek S och är nån centimeter längre än mig, så runt 170cm.

Jag tycker att mina armar är rätt ok, så jag visar dem gärna:) men framför allt så tycker jag det är så stor skillnad på ärm och ärmlöst. Utan ärm är det så mycket svalare! Linneblusen funkar dessutom att variera såhär:

Jag har inte upptäckt linnekläder förrän typ nyss, eller något år sen då😇men nu har hela familjen linnekläder. De här byxorna har jag i svart och tjejerna i vitt eller beige. Otroligt sköna, och väldigt väldigt snygga. Klassiska.🙌🏼

Jag köpte de här byxorna förra sommaren och de hittade jag i sommargarderoben nu:

Också jäkligt sköna med sin smocklinning😁

De här byxorna i crêpe har jag haft i flera år, de finns inte i svart men i blått och mönstrat. De är på rea och som ni förstår gäller inte 20% på reapriserna, men de är ju finfina ändå:)

Jag velar också om den här klänningen som är i bäckebölja. Den är kort och jag visar helst inte benen ju, av anledningen ni vet allt om vid det här laget 🙈men materialet är ljuvligt, och jag är extremt svag för både modellen och ränderna. Färgen trumfar det mesta, älskar ljusblått!

Ja, Cellbes har alltså sommarrea med upp till 50% på priset, men hittar man något utanför rean, så är det 20% på allt med koden; HAPPY20

In och fynda❤️ HÄR

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Cellbes har så mkt bra kläder till bra pris. Här är det köpstopp! Vi renoverar badrum över 20 år gammalt. Djupt hål i plånboken.
    Må så gott!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting