Okategoriserade

TENS❤️

Reklam för Flowlife

Jag har som bekant en nervskada. Min ischiasnerv är helt söndersliten😔 Man skulle ju kunna tro att det skett efter en massiv olycka för det låter ju våldsamt, men icke då – det var den vanliga K-vitaminsprutan som alla bebisar får som nyfödda som totalt trasade sönder nerven. Med livslångt lidande på flera vis varav i princip ständig nervsmärta är ett.

Har ni någon gång haft riktigt jävlig tandvärk så kan ni nästan föreställa er hur det känns. Det molvärker, och inget hjälper. Det finns inga mediciner som funkar säger läkarna, och jag har blivit lämnad att själv försöka hantera det. Ganska ruttet med tanke på att jag var helt frisk innan den där sprutan. Men så är det.

Jag har under åren testat det mesta. Det roliga är också att det som funkar ibland kan en annan gång vara helt värdelöst😅

För kanske 20 år sen fick jag efter mycket tjat låna en TENS-maskin från vården. Som funkade! Problemet med den var, förutom att jag bara fick låna den en kort period, att den var klumpig och elektrodernas fästen värdelösa. Långa trassliga sladdar som gjorde att man fick sitta still. Men det funkade så när det kom ut på marknaden så privatpersoner kunde köpa en så gjorde jag det. Svindyrt.

TENS, transkutan elektrisk nervstimulering, funkar på så vis att små elektriska impulser skickas från elektroderna genom huden till nervändarna som stimuleras och minskar smärtan. Smärtsignalerna blockeras, vilket i mitt fall gör att nervsmärtan tystnar en period. Jag blir alltså helt smärtfri🙌🏼

Även de smärtlindrande och prestationshöjande endorfinerna frigörs och blodcirkulationen och den generella återhämtningen stimuleras.

Nu har Flowlife kommit ut med en helt ny TENS-maskin, som är liten och smidig men otroligt kraftfull.

Jag har testat den i några veckor nu och kan garantera att den är grym.🤟🏼 Den bästa jag testat och då har jag ju haft ett gäng under åren.

Den har inga långa sladdar som trasslar in sig så man kan röra sig, även om det är najs att bara ligga och koppla av:)

Här kör jag den på ryggen, som tillsammans med nacke/axlar är mina muskulära problemområden. Den är trådlös och man ansluter den till sin mobil. Tre olika behandlingsområden, Återhämtning, Muskelvärk och Mensvärk👌🏼 Totalt 43 olika program.

Det kommer med olika plattor som man fäster där man vill egentligen, det är individuellt hur man vill och behöver ha dem.

Man reglerar styrkan i impulserna som man vill och den är förinställd på trettio minuter.

Eftersom jag är sned i ryggen, också det en biverkning av sprutan, så får jag ofta ont på den friska sidan, som får ta mer belastning. TENS-maskinen gör så att muskelspänningar och inflammationer minskas och lindras och på så vis ökar rörligheten och även det generella välmåendet🙌🏼

Att säga att jag älskar den här grejen är en underdrift!

Ljuvlig på de spända nackmusklerna och samtidigt får sig axlarna en omgång.

Det går att röra sig fritt med den här under användning, och den är väldigt enkel att sköta.

Plattorna fäster av sig själv, och man torkar bara av dem med en fuktig trasa efter användning, sen är de redo för nästa omgång.

Jag använder alla program, hoppar runt tills jag hittar något som känns bra för tillfället, även mensvärksprogrammen, fast på andra ställen:) Jag tillhör nu den lyckliga skara människor som i princip aldrig lidit av mensvärk 🙈men jag fattar ändå hur bra det är eftersom även det är en molande smärta.

Jag har fått en rabattkod till er, med CAROLA20 får ni 20% på Flowlife TENS. 🤗

Dessutom har de en 100 dagars nöjd-kund-garanti, som innebär att du får pengarna tillbaka om du inte gillar den. Nu vågar jag faktiskt lova att om man köper den och börjar använda den så kommer man älska den ❤️ Så bra är den!

Ni hittar den här

Ett tips är att kolla in alla de andra produkterna, jag har exempelvis deras massagepistol som även den är grym på musklerna. Men på ett annat sätt, och den måste man hålla i:)

Skriv och berätta om ni testar🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting