Okategoriserade

Ledsamt och lågt:/

Söndag och kanske ingen funday, men en helt ok dag. Igår var jag ledsen och nedstämd av nån anledning jag inte kunde sätta fingret på. Ville inte göra något alls och inget var roligt. Vädret sög, växlande molnighet med mest moln och lite kalla vindar. Jag grejade lite mer än det ena än det andra men ville mest sova. Så till sist la jag mig på studsmattan och halvsov. Man ligger väldigt bra där, men det drog kalla skyar till och från så inte supernajs. Jag satt i uterummet och läste men var dessutom rastlös så det var inte heller bra😅 Alltså sådana där dagar är värdelösa.

Syrran och jag hade snackat om att åka ner till stan för att möta upp mer några av fotbollskillarna men inte ens det kändes så kul. De skulle på en punkfestival som vi inte ville se, och den slutade vid 23. Kanske skulle det bli för sent?

Men sen ryckte jag upp mig. Vafan. Klart man ska göra något roligt. Speciellt när man är ledsen. Så, fixa till sig lite och sen drog vi:)

Vi cyklade och det var en aning kyligt. Men skönt. Ett av få bra beslut som tagits i Uppsala är att rusta upp längs med ån. Har man en å som flyter genom stan så måste den tas omhand. Det har blivit väldigt fint.

Bryggor och små ställen att sitta på. Lite fula konstverk också men de får man blunda för 😂

Grand hotell Hörnan blev vårt mål, och en espresso martini.

När jag blir rik ska jag bara dricka drinkar 🙂

Sen mötte vi upp med tre av killarna och gick till en annan bar för en annan drink. Denna med passionsfrukt och tabasco. Hade missat den lilla detaljen, jag tog samma som alla andra, och Herrgud så god den var! Och stark:) Läpparna stajla och domnade 🙂

Efter den så blev det öl också. Och en massa snack och skratt. Till sist stängde de och då var valet att gå till OConnors och betala inträde för att sen inte kunna snacka pga att de spelar så hög musik, eller gå hem. Så vi följde med killarna en bit, stod kvar och snackade och cyklade sen hem, hemma vid tre -tiden.

Sjukt trevlig kväll! Skönt att kunna vända den där deppigheten. Avskyr att inte kunna sätta fingret på vad som skaver, det blir så otroligt jobbigt då.

Idag känns det bättre! Vaknade skapligt tidigt ocv mådde finfint, så har grejat på med lite städ och fix under dagen. Det har ösregnat här. Jag kommer bli tvungen att tömma ur vatten ut poolen. Så typiskt att jag precis fyllt den🤷🏼‍♀️😂

I morgon är tanken att ta med småkillarna till husvagnen. Det ska regna här och det ska regna där så det spelar kanske ingen roll var man är. Det ska bli lite skönt ändå. Åker hem på torsdag eller möjligen fredag.

Innan vi åker ska jag träna 🙂 Det kommer bli en bra vecka hoppas jag 🙂

Ha en toppenfin start på veckan! Vi hörs snart🌸

Kommentarer

  1. Profilbild
    Birgitta S

    Hej! Expresso martini såg gott ut . Måste testa beställer aldrig drinkar men den där såg mums ut. Tråkigt att du känner dig låg o deppig. Jag kan också svaja men vet oftast varför tex om jag tänker på min pappa han gick bort 2011 eller mamma som gick bort 2019. Det går knappt en dag utan att det flimrar förbi. För det mesta går det bra men ibland hamnar jag i depp.
    Hoppas du känner dig bättre nu !

    1. Profilbild
      G C Hemdal

      Pappa gick bort 1991 och mamma 2014 så 23 år emellan, tycker det verkar jättekonstigt!! Var på Söder och lekte med barnbarnen trots vädret. Mer utflykter i veckan hoppas jag. Hoppas du känner dig bättre nu. Kram 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting