Okategoriserade

Glöm inte rabattkoden:)

Reklam och annonslänk för Flowlife

Jag vill snabbt påminna er om att med min rabattkod: CAROLA20 så får ni 20% på den helt underbara TENS-maskinen.

Men, Flowlife har ju annat också, massagepistoler till exempel. Jag har deras minsta variant – Flowgun pocket. Den är på rea just nu:)

Den har också varit helt ovärderlig i min förbannade nervsmärta. Fördelen med denna jämfört med TENS-maskinen är att det tar en sekund innan man kan köra. Bara trycka igång den. Nackdelen är att man måste sitta och hålla i den, vilket gör det svårt att komma åt på ryggen eller baksidan. De kompletterar varandra suveränt. Jag sitter ofta när jag kollar på film och håller den här längs med ischiasnerven. Den är också suverän på nacke och axlar. Eller under fötterna 🙂 Svinskönt!

Den är väldigt lätt och liten, så den är enkel att hantera. Det ”sämsta” med den är att alla barnen älskar den så man vet aldrig var den är:)

Jag har haft den här i flera år nu och den används flitigt. Suverän produkt. Allra bäst om man har nån som kan hålla den åt en såklartMen det är mer ett ickeproblem.

Sen finns det också de här olika varianterna av Flowtanks, tänkta till träning.

Också de på finfin rea

De här fyller man med vatten, lite olika vad Max är men den gröna är nog 11 kilo. Sen har man jordens effektivaste träningsredskap. Vattnet som rör sig gör så att man hela tiden måste parera med kroppen och det är både jobbigt och roligt:) Man tömmer enkelt ut vattnet så det är suveränt på resande fot. Jag hade min i husvagnen för några år sen

Den här har jag inte, men den ligger på Villhöver-listan:) en massage kudde (rea)

Även en fotmassage ligger på den listan 🙂

Jag misstänker att mina onda fötter skulle älska mig om jag skaffade en sån. Den är dock inte på rea. Just nu iaf.

Sen finns det olika träningsband, och en del yoga-saker. Kanske är det dags för er att unna er något som både är bra och gör gott? Kolla in själva!

Flowlife alla artiklar hittar ni här. Bra pris på mycket nu, och med CAROLA20 får ni ju 20% på deras senaste produkt, TENS-apparaten

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting