Okategoriserade

I husvagnen. I regn och rusk 😂

IgÄr Äkte vi hit, och hann ju packa in sakerna i vagnen innan det började regna. Igen, för det verkar ha kommit en hel del Àven hÀr i Norberg.

Jag och killarna. De smĂ„. Aka triggermaskinerna😂 för de triggar varandra till irritation och brĂ„k hela tiden. För min sinnesros skull borde jag lĂ€mna en av dem hemma 😅Men Ă€n sĂ„ lĂ€nge har de hĂ„llit sams, ta i trĂ€ osv.

Ni ser ju hur extremt dĂ„ligt jag klippt grĂ€setđŸ€­ LĂ„ngt och elĂ€ndigt va? Det jĂ€kligt lustiga var att grannen kom precis och jag hörde honom hojta till sin granne: ”Ni har klippt grĂ€set alltsĂ„! Vad bra, jag har inte varit hĂ€r pĂ„ en mĂ„nad.”

”NĂ€, det har inte behövts.”

Aha, okej, sÄ det Àr bara pÄ min tomt det behövs klippas. Good to fucking know.

PÄ baksidan kan man ocksÄ notera att den grannen har grÀs som vÀxer upp frÄn trallen.

Undrar om de fÄtt skÀll?

NÄvÀl. Jag accepterar att jag Àr nÄn slags trigger för visst folk. Det jag inte kan förÀndra fÄr jag acceptera eller hur fan de nu sÀger i sinnesrobönen:)

Vi Ă„kte hemifrĂ„n vid 16, och det var ju exceptionellt korkat att Ă„ka precis i rusningstid. 🙈Men pĂ„ sĂ„ vis hann jag trĂ€na först, vilket Ă€r min prio ett, tvĂ„ och tre. Jag kĂ€nde nĂ€r jag lĂ„g dĂ€r pĂ„ golvet under nedvarvningen att fasen, det hĂ€r Ă€r mitt happyplace, my happything. Jag Ă€lskar att trĂ€na. đŸ™ŒđŸŒ

Vi körde in hÀr pÄ campingen runt 18, och startade med att laga mat.

Jag lyckades med konststycket att anvÀnda exakt sÄ mkt vatten till pastan att det kokade bort sÄ jag slapp krÄngla med att hÀlla av. Sen i med en burk fÀrdig köttfÀrssÄs. Klart. Jag anvÀnde mina plattor, och lagade i förtÀltet, normalt gÄr jag hellre till köket men igÄr fick det bli sÄhÀr. Vid det hÀr laget regnade det stadigt.

Efter att ha spelat spel och druckit kaffe sĂ„ Ă„kte jag och Jordan till Ica för att handla det nödvĂ€ndiga. Det gĂ€ller att tĂ€nka till lite, jag vill kunna ha kvar saker i kylen men helst utan att oroa mig för att det blir dĂ„ligt. Nu blev det mjukost pĂ„ tub istf vanlig ost, och saft med sötningsmedel som man Ă€ven kan anvĂ€nda pĂ„ myrorna sĂ„ de dör 😅

NÀr vi kom hem spelade vi lite mer spel och sen kröp vi in i vagnen. Jag lÀste och sÄ smÄningom var det dags att gÄ och borsta tÀnderna och sova.

Sova var kanske att ta i, för satan vad hĂ„rt det Ă€r att sova inne i vagnen 😂 Jag sover oftast ute pĂ„ en mjuk och skön luftmadrass men det kĂ€nns lite onödigt nĂ€r vi bara Ă€r tre. Och det Ă€r kallt. Men bara det blir varmare sĂ„ flyttar jag ut:)

Kanske borde jag skaffa bÀttre madrasser men samtidigt Àr de ok. Man mÄste vÀnja sig bara.

Nu ska jag dricka mer kaffe. Det Ă€r det roligaste just nu:) Om regnet avtar, det duggar mellan varven, sĂ„ blir det en promenad senare men annars softar vi i vagnen. Jag har absolut inget vettigt att syssla med sĂ„ det Ă€r Ă€ndĂ„ skönt. Helt bortkopplad pĂ„ nĂ„got vis sĂ„ hjĂ€rnan fĂ„r vila. Vi fĂ„r se hur lĂ€nge vi blir kvar, torsdag eller fredag. Jag har bokat trĂ€ning pĂ„ fredag 🙈😅

Hörrni! Vi hörs snart:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting