Okategoriserade

Nu skiner solen:)

Gårdagen var grå och trist men inte så mycket regn. Det duggade till och från på förmiddagen och mitt på dan men sen inget mer. STOR skillnad på värmen! När det regnade var det så gruvligt kallt och fuktigt, råkallt, men när det igår var det inte ens speciellt kallt. Vi låg inne i vagnen och kollade på Morden i Midsomer, och innan det hade jag kikat på Allsång på Skansen:D Haha ja jag vet, men jag gillar Pernilla:)

Det är helt fruktansvärt dålig täckning här! Det trodde man ju liksom inte existerade längre, men jodå. Jag har Tele2 och mellan varven så laggade det som fasen. När jag hade Tre för några år sen funkade det inte alls. 🤷‍♀️ Jag anser ju att alla campingar borde ha wifi, men ingen blir väl förvånad över att det inte finns här;) Tror medelåldern på dem i styrelsen är 75+ och de tar med sig BoxerRobert fortfarande. Har säkert ett sommarstugeabonnemang. Vi lite mer moderna människor som använder internet till typ allt behöver mer än TV:D

De försökte iaf för några år sen, och tog hit nån firma. En kvarts miljon skulle de ha för att sätta upp en mast och det var ju för dyrt. Någon yngre förmåga upplyste om att det fanns andra, med moderna sätt att fixa wifi men det fick visst inte gehör. Så, ännu inget Wi-Fi.

Kidsen har obegränsad surf på sina mobiler så det fixar vi genom att internetdela och streama. Jag har en skaplig surf jag med:) Men det är sällan jag använder den till att se på tv, nu för tiden kan man ju vänta med det tills man är hemma igen. Samtidigt är det något väldigt mysigt med att kolla på just de här sommarklassikerna ute i husvagnen 😍

Jordan och jag spelade spel, Azul heter det.

Det är ett kul spel, strategi och man får tänka lite. Det gör inget om man förlorar, för det går så snabbt att man gärna kör ett parti till.:)

Jamie vill absolut inte vara med och spela, han gillar inte spel, så han är mest ute och ränner med grannungen. Igår badade de, tror det var rätt ok i vattnet. Själv har jag inte ens varit i närheten av stranden:D

Det mesta av dagen tillbringades inne i förtältet när jag tänker efter. Antingen duggregnade det, eller så var det lite för kyligt, och dessutom är bänkarna ute blöta. Idag däremot sitter jag ute. Ska kanske gå och hämta gräsklipparen om en stund:D Sen ska vi in en sväng till Avesta, kanske hinner vi till och med gå armgång på den roliga hinderbanan innan regnet sätter fart igen? Det är ju årets test, kan jag fortfarande gå? Sen förra sommaren har jag övat extremt lite på armgång, så kanske att det inte funkar? Eller, jag är helt säker på att jag orkar en vända men frågan är nog mer hur snyggt och jobbigt det är😂 OCH hur ont kommer det göra i händerna? Jag har inga valkar som är vana vid sånt längre.

Nej, Hörrni, det var uppdatering så här långt, nu ska jag dricka lite kaffe och sen diska tror jag:)

Hörs senare!

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jo, men det är ett helt fristående förtält som man kan koppla loss från vagnen. Det står kvar och man kan åka iväg med vagnen. Perfekt om man vill röra sig under säsongen. Men även ett mkt robustare tält än vanliga förtält. Man kan sätta riktig dörr på det har jag sett också så det verkar gå att låsa. Har aldrig varit inne i ett så vet inte mer:)
      Många som står året om verkar ha ett sånt. Då med sån där värmefläkt man har i vanliga huset(tappade precis namnet på dem😁) så de håller nog värme lite bättre än vanliga förtält. Det är ett snyggt och smart tält och jag har absolut inget emot dem.
      Jag bara samlar motvikter 😂

  1. Helena

    vi kom precis hem fr semester i Norge. vi bodde på ett hotell utanför Geiranger där det var noll teckning oavsett operatör och ingen tv kanal gick att få in på tv på rummet. De fick elektricitet via diselagregat . Var ganska skönt att vara bortkopplad från omvärlden för ett tag

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha kastades rakt tillbaka till när jag gick på folkhögskola! Hade en kursare som säsongsjobbade i Geiranger, vi hörde så många fåniga och dråpliga historier om den byn:)

  2. Birgitta S

    Låter som de som håller i allt inte lever i nutiden? Sen är det så klart ok med familjespel mm men inget Wi Fi på en camping? Numera har väl det enklaste hotell gratis WiFi?
    Idsg var det sol o skönt tvättade o hängde ut här på landet. Trevlig kväll!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting